Mol România

Marti, 19 Ianuarie 2021 | Intern

Sondaj: Șoferii din România alocă cel mult 4 ore și 500 de lei pentru pregătirea mașinii de sezonul rece

Șoferii din România își folosesc mașinile la fel de des iarna precum în restul anului. Ei alocă până la 4 ore pregătirii mașinii pentru sezonul rece, iar în cele mai multe cazuri (peste 70%), bugetul în acest scop este de sub 500 de lei.
Luni, 12 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

MOL România sărbătorește 25 de ani susținând Romanian Roads Luxury Edition 2020: carburant de calitate și servicii de spălătorie pentru mașinile premium-luxury din tur

Turul României cu mașini premium-luxury avea nevoie de un partener care să asigure carburant premium și produse proaspete pe traseul celor 7 zile în care vom vizita unele dintre cele mai frumoase locuri din țară. După turul cu mașini electrice, MOL România este din nou alături de Automarket, de această dată în Romanian Roads Luxury Edition.
Joi, 09 Noiembrie 2017 | Mediu

România intră într-un proiect european de infrastructură "verde": vom avea 40 de stații de încărcare pentru mașinile electrice conectate cu principalele coridoare europene de transport

Prin intermediul proiectului NEXT-E, România o să beneficieze de 40 de noi stații pentru încărcarea mașinilor electrice. Acestea vor face parte dintr-un coridor care leagă șase state din Europa Centrală și de Est.
Luni, 02 Februarie 2015 | Intern

Grupul MOL preia 42 de staţii de alimentare Agip în România

MOL a anunţat finalizarea achiziţiei grupului italian ENI, deţinătorul lanţului de benzinării Agip. 42 de unităţi de alimentare vor primi însemnele brandului maghiar MOL.

Tag-uri similare

Mol România, Mol, Agip, Agip România, benzinarie Agip, benzinarie Mol, Eni România, Mol Group, Mol preia agip
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru