MOL România sărbătorește 25 de ani susținând Romanian Roads Luxury Edition 2020: carburant de calitate și servicii de spălătorie pentru mașinile premium-luxury din tur

de Paul Cosma
Luni, 12.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Turul României cu mașini premium-luxury avea nevoie de un partener care să asigure carburant premium și produse proaspete pe traseul celor 7 zile în care vom vizita unele dintre cele mai frumoase locuri din țară. După turul cu mașini electrice, MOL România este din nou alături de Automarket, de această dată în Romanian Roads Luxury Edition.

După ce stațiile de încărcare pentru mașini electrice MOL Plugee pentru mașini electrice și excelentele produse Fresh Corner au fost alături de jurnaliștii și mașinile care au luat parte la #ElectricRomânia 2020, turul României cu mașini cu emisii zero, MOL România continuă colaborarea cu Automarket.ro și în următorul tur al toamnei: Romanian Roads Luxury Edition.

Iar oportunitatea este naturală: într-un tur al României care-și propune să scoată în evidență locuri fabuloase din România cu ajutorul unor mașini premium-luxury de nivel înalt, stațiile MOL devin un partener de la sine înțeles atât pentru mașini - prin localizările-cheie ale stațiilor, prin carburanții de calitate superioară din gama oferită de MOL România și prin cele 64 de spălătorii auto moderne, automate sau în regim self-service - cât și pentru componenții echipei editoriale care vă vor transmite informațiile din tur în timp real pe Facebook, Instagram și Youtube - prin produsele proaspete de la Fresh Corner și prin cardurile MultiBonus.

25 de ani de stații MOL

În 2020, MOL sărbătorește 25 de ani de activitate și investiții pe piața din România. Aventura companiei a început în 1995, odată cu deschiderea primei stații la Salonta, în județul Bihor.

Astăzi, MOL România își deservește astăzi clienții printr-o rețea extinsă de 234 de stații de servicii, 2 depozite de carburanți la Giurgiu și Tileagd, un terminal GPL la Tileagd, divizii de lubrifianți, bitum și produse petrochimice și un portofoliu extins de produse și servicii dedicate persoanelor fizice și companiilor.

MOL România angajează direct peste 250 de persoane în sediile administrative, în timp ce peste 2.700 lucrează în stațiile de servicii din întreaga țară.

În următorii 10 ani, MOL își propune să finalizeze procesul de transformare a benzinăriilor sale în stații de servicii integrate, fie că vorbim despre carburanți, produse alimentare, cafea sau încărcarea mașinilor electrice.

CARBURANȚI MOL EVO PLUS PENTRU CĂLĂTORIILE PREMIUM

Câteva ingrediente sunt necesare pentru a transforma un tur precum Romanian Roads Luxury Edition într-o experiență de neuitat, iar un carburant de calitate poate maximiza performanțele autovehiculului, protejând în același timp motorul și prelungindu-i durata de viață. Aici vorbim despre efectul carburanților din gama EVO Plus de la MOL.

Obținerea unui carburant de calitate necesită investiții majore în cercetare și tehnologie, în procesul de rafinare, în reţetele speciale de aditivare pentru optimizarea funcţionării şi dezvoltarea performanţelor maxime, dar și în testările de performanţă.

MOL investește constant pentru a oferi cei mai moderni şi performanţi carburanţi, care să satisfacă cerinţele tuturor clienţilor săi şi să respecte standardele de protejare a mediului.

Gama EVO Plus de la MOL include carburanți de cea mai bună calitate care curăţă motorul şi ajută la menţinerea efectului de curățare. Rezultat al multor ani de investiții și cercetare, EVOTECH reprezintă un pachet de aditivi inclus în rețeta carburanților MOL EVO, comercializați în toată rețeaua MOL din Europa Centrală şi de Est, inclusiv în cele 234 de stații din România.

Formula conține elemente de curățare inteligentă și asigură un consum optim de carburant și o performanță îmbunătățită a motorului.

Mai mult, aceasta este capabilă să detecteze depunerile care s-au format deja în motor și să le elimine în mod eficient, oferind astfel nivelul excelent de îngrijire pe care șoferii și-l doresc. Conținutul de aditivi Formula MOL EVOTECH este mai mare în carburanții premium MOL EVO Plus (+44% pentru benzină şi +55% pentru motorină).

MOL PARTICIPĂ LA REINVENTAREA MOBILITĂȚII

În ultimii ani, MOL România a introdus noi concepte de retail, precum Fresh Corner. Lansat în 2015, acest concept gastronomic adresează nevoia consumatorilor de produse alimentare proaspete și cafea preparată din boabe prăjite după o rețetă originală. Începând din 2017, MOL oferă servicii în sectorul electromobilității prin brandul MOL Plugee. Serviciile de încărcare a mașinilor electrice, dezvoltate prin proiectul pan-european NEXT-E și din surse proprii, sunt disponibile în acest moment în 20 de stații MOL România.

Totodată, clienții beneficiază de o gamă extinsă de servicii și programe: programul de loialitate MultiBonus, servicii de spălătorie auto, transfer de bani, plata taxelor de drum pentru România și Ungaria, servicii de reciclare a uleiului uzat.

Aventura Romanian Roads Luxury Edition, alimentată de MOL, poate fi urmărită pe Facebook, Instagram și Youtube prin hashtag-ul #RomanianRoads. 

Comentarii (1)

  • Gogu Carbid
    Sa speli masina "premium luxury" la benzinarie nu prea se face...
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru