Motoare V8

Miercuri, 26 August 2020 | Industrie

Presa britanică: Jaguar Land Rover va prelua producția motoarelor V8 după ce Ford va închide fabrica din Bridgend

Jaguar Land Rover va prelua producția motoarelor V8 de la Ford, după ce americanii vor închide uzina din Bridgend în luna septembrie, potrivit informațiilor din presa britanică. JLR susține că producția va fi mutată la Wolverhampton și că mai multe detalii vor fi anunțate în curând.
Joi, 13 August 2020 | Industrie

Informații neoficiale: Toyota ar fi oprit dezvoltarea motoarelor V8

Toyota a oprit dezvoltarea motoarelor V8, astfel că viitoarea generație Lexus LC ar urma să beneficieze doar de propulsoare V6 turbo, potrivit unor informații neoficiale apărute în presa din Japonia.
Vineri, 03 August 2018 | Industrie

BMW a început producția motoarelor V8 pentru noul Seria 8 Coupe: cel mai puternic V8 din istoria BMW este asamblat la Munchen

BMW a anunțat începerea producției pentru motoarele V8 ce vor echipa noul Seria 8 Coupe. Cel mai puternic V8 pe care BMW l-a construit vreodată în producția de serie este un propulsor de 4.4 litri ce dezvoltă 530 CP și un cuplu maxim de 750 Nm.
Marti, 06 Noiembrie 2012 | Modele noi

General Motors prezintă a cincea generaţie de motoare V8

GM a prezentat prima schiţă a noului său motor V8, numit LT1. Unitatea are Start-Stop, sistem de dezactivare a cilindrilor, distribuţie variabilă, injecţie directă şi bloc motor din aliaj.

Tag-uri similare

GM, General Motors, Corvette, motoare GM, motoare V8, V8 GM
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru