Motoare GM

Joi, 20 Martie 2014 | Modele noi

GM a prezentat noua familie de motoare ECOTEC

Americanii de la GM au prezentat primii trei membri ai noii familii de motoare Ecotec. Aceasta va avea 11 membri, care vor ajunge sub capota a 27 de modele diferite până în 2017.
Vineri, 07 Iunie 2013 | Modele noi

Noul proprietar al mărcii TVR: ”Vom oferi performanţe la nivel de Ferrari şi la jumătate din preţ”

Marca britanică TVR are un nou proprietar, un antreprenor din Regatul Unit. Şeful departamentului de marketing al companiei promite să dezvolte modele care să ofere performanţe de Ferrari la jumătate de preţ.
Vineri, 10 Mai 2013 | Modele noi

Bob Lutz, fostul vicepreşedinte GM, a înfiinţat o nouă companie auto

Bob Lutz, carismaticul fost vicepreşedinte al General Motors, a înfiinţat o companie specializată în echiparea caroseriilor de Fisker Karma cu motoare V8 de 556 CP. Omul de afaceri susţine că are sute de clienţi interesaţi.
Marti, 06 Noiembrie 2012 | Modele noi

General Motors prezintă a cincea generaţie de motoare V8

GM a prezentat prima schiţă a noului său motor V8, numit LT1. Unitatea are Start-Stop, sistem de dezactivare a cilindrilor, distribuţie variabilă, injecţie directă şi bloc motor din aliaj.
Miercuri, 02 Noiembrie 2011 | Industrie

SUA: GM şi Chrysler se luptă în motoare "la cutie"

După celebra luptă a musclecar-urilor din anii '60 şi '70, două dintre cele trei corporaţii mari din Detroit, GM şi Chrysler, reiterează lupta la nivelul motoarelor vândute "ca atare".
Vineri, 10 Iunie 2011 | Modele noi

GM va fabrica propriile transmisii automate cu opt trepte

GM a anunţat o investiţie de 49 de milioane de dolari în vederea producţiei de tranmisii automate cu opt trepte şi motoare de cilindree mică.
Vineri, 27 Mai 2011 | Modele noi

GM lucrează la un V8 twin-turbo de 3.0 litri pentru Corvette

Chevrolet Corvette ar putea primi un V8 twin-turbo de 3.0 litri anunţă Detroit Bureau. Respectivul propulsor va dezvolta peste 400 CP şi va putea atinge o turaţie maximă ridicată, dorind să se lupte mai îndeaproape cu rialii europeni.
Miercuri, 13 Aprilie 2011 | Modele noi

INDIA: Chevrolet a creat cel mai performant motor diesel din clasa sa

Piaţa din India va primi cel mai puternic motor diesel de un litru din lume. Motorul va fi oferit pe Chevrolet Beat (Spark) şi dezvoltă 100 Nm încă de la 1.250 rpm. Deocamdată, doar indienii se vor bucura de el, deoarece respectă doar normele Euro 4.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru