Beat

Vineri, 22 Februarie 2019 | Tehnologie

BMW și Daimler își unesc serviciile de car sharing, închirieri auto, parcări și încărcare de mașini electrice: 60 de milioane de clienți la nivel global

Grupul BMW și Daimler au anunțat detaliile colaborării istorice pentru serviciile de car sharing, închirieri auto, încărcare de mașini electrice, info parcări și car hailing, care au în total 60 de milioane de clienți.
Miercuri, 28 Martie 2018 | Tehnologie

Colaborare istorică: Grupul BMW și Daimler pun la comun serviciile de încărcare electrice, info parcări, car sharing, car hailing și închirieri auto

Daimler și BMW Group au anunțat astăzi că au semnat o înțelegere prin care cei doi constructori devin parteneri în zona mobilității alternative. Astfel, clienții aplicațiilor celor doi producători vor avea acces la o bază comună de mașini și informații în timp real.
Miercuri, 13 Aprilie 2011 | Modele noi

INDIA: Chevrolet a creat cel mai performant motor diesel din clasa sa

Piaţa din India va primi cel mai puternic motor diesel de un litru din lume. Motorul va fi oferit pe Chevrolet Beat (Spark) şi dezvoltă 100 Nm încă de la 1.250 rpm. Deocamdată, doar indienii se vor bucura de el, deoarece respectă doar normele Euro 4.
Marti, 10 Februarie 2009 | Modele noi

VIDEO si FOTO: Iata noul Spark, urmasul lui Matiz!

Chevrolet a publicat primele imagini ale versiunii de serie a noului Spark, un model care promite mult ca design si atitudine.
Duminica, 11 Ianuarie 2009 | DETROIT 2009

El e noul Spark, urmasul lui Matiz!

Clasicul Matiz va fi inlocuit, in 2010, de un model radical schimbat. Chevrolet a prezentat un prim preview al acestuia la Detroit.
Vineri, 09 Ianuarie 2009 | Video

VIDEO: Iata noul Chevrolet Beat, inlocuitorul lui Matiz

Chevrolet va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Detroit versiunea de productie a modelului Beat, care ar urma sa inlocuiasca in Europa actualul Spark/Matiz.
Joi, 15 Noiembrie 2007 | Concepte

Asa va arata noua generatie Matiz/Spark

Chevrolet a ales conceptul care va sta la baza noii generatii a modelului Matiz/Spark. Numele sau este Beat.

Tag-uri similare

GM, Chevrolet, Concept, Europa, SUA, Detroit, New York, prototip, Spark, Matiz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru