VIDEO: Iata noul Chevrolet Beat, inlocuitorul lui Matiz

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 09.01.2009
Chevrolet va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Detroit versiunea de productie a modelului Beat, care ar urma sa inlocuiasca in Europa actualul Spark/Matiz.

Salonul Auto de la Detroit va marca debutul unui model foarte important pentru Chevrolet. Este vorba despre Beat, un model urban pe care GM l-a tinut bine ascuns pana in prezent.

La numai cateva zile pana la deschiderea oficiala a salonului, Ed Welburn, directorul de design al General Motors a tinut sa ofere publicului o mostra din ceea ce Beat promite sa fie. Welburn a descoperit in premiera pentru NBC partea frontala a versiunii de productie, care, in Europa, ar urma sa inlocuiasca actualul Chevrolet Spark/Matiz.

Conceptul care a anticipat viitorul Beat a fost dezvaluit alaturi de alte doua prototipuri in 2007 in cadrul Salonului Auto de la New York. Pentru a testa reactia publicului, Chevrolet a pus la cale un sondaj, care a desemnat la final un castigator clar: Beat. Americanii au promis atunci ca vor dezvolta o versiune de productie care sa se adreseze si europenilor.

via | CarScoop

Comentarii (5)

  • Andrei Alexandru
    Mda :)))
    Si de ce mi se pare mie ca seamana foarte foarte mult cu Oper Corsa? :))))
    0 0
  • URAGANU
    Pentruca
    Nu seamana cu Corsa, ESTE Corsa, dar restilizata pt piata americana :D
    0 0
  • Razvan
    Americani varza
    Ha hahahahahahahahahah .. cand vre'odata in viata lor se gandeau americanii aia cu masinile lor varza ca vor ajunge la mana modelelor europene, hatchback :))) ? Au spurcat frumusete de Corsa cu grila aia de neam prost cromata, cica.

    Vede cineva ce mandru e ala care vorbeste de °noua masina°?

    De n'o sa vad eu la americani in curand, toate hatchurile mici de la noi cu motoare de 1 litru .. o sa mearga toti cu bicicletele.

    Mult succes GM !
    0 0
  • marca
    vede cineva ca marca masinii este BUIK???????? intradevar este corsa cu emblema de BUIK ..............unde sunt BUIK-urile alea imense de alta data????? trebui mai putini hamburgheri sa incapa americanii in asa ceva.....HAHAHAHAHAHA
    0 0
  • dogy
    Dogy daca nu stii mai bine taci!
    Compacta este Chevrolet, cu sigla Chevrolet!
    Buick au alta sigla. Cauta pe google!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru