Motor diesel BMW

Marti, 07 Ianuarie 2020 | Industrie

Oficial BMW: "Motoarele diesel rămân în gamă încă 20 de ani, iar cele pe benzină vor echipa modelele pentru cel puțin 30 de ani"

Conform oficialilor BMW, motoarele diesel din oferta producătorului german vor rămâne în gamă pentru încă 20 de ani, în timp ce propulsoarele pe benzină vor mai avea de "trăit" cel puțin 30 de ani.
Joi, 27 Iunie 2019 | Industrie

Estimările BMW pentru motoarele cu combustie internă din ofertă: unitățile diesel rămân în gamă încă 20 de ani, cele pe benzină vor rezista până în 2050

Deși constructorii auto își direcționează mare parte din investiții către dezvoltarea modelelor electrice, versiunile cu motoare cu combustie internă mai au un cuvânt de spus. Conform oficialilor BMW, unitățile diesel din oferta nemților vor rămâne în gamă pentru încă 20 de ani, în timp ce motoarele pe benzină nu vor dispărea în următorii 30 de ani.
Joi, 30 Iulie 2015 | Autoipoteze

BMW ar putea lansa o motorizare cu patru turbine

BMW ar putea lansa primul motor diesel din lume echipat din fabrică cu patru turbine, anunță nemții de la Bimmer Today. Propulsorul ar putea dezvolta peste 400 CP și va avea șase cilindri în linie.
Luni, 02 Decembrie 2013 | Modele noi

Toyota Verso 1.6 D-4D – primul model japonez cu motor diesel BMW

Toyota a anunţat astăzi debutul primului său model echipat cu motor diesel BMW. Este vorba despre familistul Verso, care se va bucura de serviciile unui diesel de 1.6 litri disponibil şi pe BMW Seria 1.
Vineri, 23 Decembrie 2011 | Autoipoteze

Viitorul Corolla va fi primul model Toyota cu motor diesel BMW

Viitoarea generaţie a hatchback-ului compact Auris, rebotezat Corolla, va fi primul exponent al schimbului tehnologic cu BMW. Modelul va primi sub capotă dieselurile germanilor.
Marti, 01 Iunie 2010 | Tehnologie

BMW testează un sistem de atenuare a sunetului pentru motoarele diesel

Sunetul motoarelor diesel de la BMW va fi îmbunătăţit semnificativ pe viitor graţie tehnologiilor de atenuare a sunetelor perturbatoare ce vor fi aplicate în viitor.

Tag-uri similare

BMW, motoare diesel BMW, motor diesel BMW, diesel BMW, sunet motor BMW, sunet motor diesel BMW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru