Noutati Jaguar

Marti, 04 Iunie 2013 | Modele noi

Jaguar a vândut deja jumătate din producţia lui F-Type pe 2013

Englezii de la Jaguar anunţă că au înregistrat comenzi pentru jumătate din cota de producţie stabilită pentru anul curent. Estimările interne arată că 90% dintre clienţii lui F-Type sunt noi pentru Jaguar.
Marti, 16 Aprilie 2013 | Autoipoteze

Jaguar F-Type ar putea primi o versiune de 600 CP în 2016

F-Type, noul roadster al britanicilor, ar putea primi o versiune de 600 CP în 2016, spun englezii de la Autocar. Zvonurile n-au fost comentate de reprezentanţii mărcii.
Miercuri, 27 Martie 2013 | Modele noi

Jaguar XKR-S GT, cea mai feroce felină a britanicilor, a debutat la New York

Englezii de la Jaguar au dezvoltat o versiune aniversară a lui XKR-S, numită XKR-S GT, care sărbătoreşte 25 de ani de existenţă ai diviziei de performanţă a mărcii din Coventry.
Marti, 26 Martie 2013 | Modele noi

Jaguar XJR, cea mai rapidă limuzină a britanicilor, debutează la New York

Jaguar va prezenta la Salonul Auto de la New York cel mai rapid şi cel mai puternic XJ din istorie. Limuzina accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.4 secunde.
Marti, 11 Decembrie 2012 | Modele noi

Jaguar C-X75 nu va mai primi o versiune de serie

Jaguar a decis să renunţe la versiunea de serie a lui C-X75 din cauza situaţiei economice dificile prin care trec majoritatea statelor din lume.
Luni, 03 Decembrie 2012 | Modele noi

Jaguar: "Toate modelele noi vor fi disponibile şi cu tracţiune integrală"

Adrian Hallmark, directorul global al mărcii Jaguar, a anunţat că toate modelele viitoare vor fi oferite şi în compania unui sistem de tracţiune integrală, disponibil opţional.
Miercuri, 28 Noiembrie 2012 | Modele noi

Jaguar XFR-S, primele imagini şi informaţii

Jaguar XF a primit o versiune de performanţă, numită XFR-S, care se luptă cu modele precum BMW M5, Mercedes-Benz E63 AMG şi Audi RS6.
Marti, 06 Noiembrie 2012 | Modele noi

Jaguar F-Type a înregistrat deja 2.000 de comenzi

Jaguar F-Type, roadsterul lansat la Salonul Auto de la Paris, a înregistrat deja 2.000 de comenzi de la clienţii din Europa. Valoarea reprezintă o treime din aşteptările de vânzări pentru 2013.
Marti, 30 Octombrie 2012 | Modele noi

Jaguar a proiectat o ambarcaţiune drept accesoriu pentru XF Sportbrake

Echipa de design a celor de la Jaguar a creat o ambarcaţiune specială pentru XF Sportbreak. Din păcate, barca de 6.1 metri lungime nu va intra niciodată în producţie sub tutela Jaguar.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Jaguar F-Type, galerie foto completă şi informaţii noi

Jaguar a prezentat noul F-Type la Salonul Auto de la Paris. Roadsterul britanic oferă între 340 şi 495 CP, livraţi punţii spate cu ajutorul unei transmisii automate cu opt trepte.
Joi, 13 Septembrie 2012 | Modele noi

Jaguar XJ ar putea primi un design mai conservator în 2016

Englezii de la Jaguar ar putea schimba design-ul viitoarei generaţii a lui XJ cu ceva mai mai conservator. Reprezentanţii mărcii consideră că design-ul îndrăzneţ al actualei generaţii este de vină pentru vânzările slabe.
Vineri, 29 Iunie 2012 | Modele noi

Jaguar XJ_e, versiunea hibridă plug-in a lui XJ, va fi expusă la Festivalul de la Goodwood

Jaguar a anunţat că va aduce versiunea hibridă plug-in a lui XJ la Festivalul Vitezei de la Goodwood. Modelul emite mai puţin de 75 de grame de CO2 pe kilometru şi consumă 3.5 litri la sută.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 23 Aprilie 2012 | Modele noi

Cea mai scumpă versiune a lui Jaguar XJ oferită vreodată a debutat la Beijing

Versiunea cu ampatament mărit a lui Jaguar XJ a primit un nivel de echipare numit Ultimate odată cu Salonul Auto de la Beijing. Jaguar XJ Ultimate a devenit cel mai scump şi cel mai luxos XJ oferit vreodată.
Luni, 12 Martie 2012 | Modele noi

Jaguar şi-a actualizat sigla

Englezii de la Jaguar şi-au redesenat sigla pentru a doua oară în ultimii zece ani. De data aceasta, englezii au schimbat şi fontul cu care îşi scriu numele mărcii.
Luni, 27 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Jaguar XF Sportbrake - primele imagini neoficiale

Versiunea Sportbrake a lui Jaguar XF este gata de debut. Primele imagini ale modelului au fost publicate pe internet înainte de prezentarea oficială de la Salonul Auto de la Geneva.
Joi, 17 Noiembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

LA SHOW LIVE: Jaguar a venit cu o versiune îmbunătăţită a lui C-X16 Concept

Jaguar a adus conceptul C-X16 la Los Angeles într-o versiune îmbunătăţită, alături de noul XKR-S, cea mai puternică decapotabilă a englezilor.

Tag-uri similare

Jaguar, modele noi Jaguar, noutati Jaguar, XKR-S, C-X16 Concept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru