Noutati Seat

Vineri, 12 Aprilie 2013 | Modele noi

Seat Leon Cupra ar putea dezvolta 261 CP

Noua generaţie a lui Leon Cupra, echivalentul iberic al lui Golf GTI, ar putea dezvolta până la 261 CP, anunţă sursele citate de englezii de la Autocar.
Marti, 26 Martie 2013 | Industrie

Manager de produs Seat Leon: "Mânerele ascunse ale portierelor din spate au afectat vânzările"

Managerul de produs al lui Seat Leon în Regatul Unit, James Bucknell, consideră că generaţia precedentă a compactei iberice a suferit de pe urma mânerelor ascunse ale portierelor din spate, care ar fi trebuit să-i confere un aspect mai sportiv.
Luni, 25 Martie 2013 | Industrie

Şeful Seat: "Trebuie să dublăm vânzările ca să supravieţuim"

James Muir, şeful mărcii Seat, a declarat că marca trebuie să-şi dubleze vânzările pentru a obţine venituri sustenabile pe termen lung.
Vineri, 08 Martie 2013 | Intern

Preţuri Seat Leon în România: start de la 14.176 euro

Seat a anunţat preţurile noii generaţii Leon în România. Versiunea de bază pleacă de la 14.176 euro cu TVA inclus. În raport cu generaţia precedentă, avem o scădere de 1.000 euro. În plus, Leon este acum mai ieftin decât Volkswagen Golf.
Vineri, 28 Septembrie 2012 | PARIS 2012

PARIS 2012 LIVE: Standul Seat cinsteşte noile Leon şi Toledo

Seat a adus la Paris noile Leon şi Toledo. Cele două modele au tronat în standul constructorului iberic, acesta având aşteptări mari de la noile sale creaţii.
Luni, 23 Aprilie 2012 | Modele noi

Seat Ibiza Cupra a primit un facelift

Spaniolii de la Seat au prezentat facelift-ul lui Ibiza Cupra la Salonul Auto de la Beijing. Versiunea de performanţă a lui Ibiza adoptă schimbările aplicate modelului pe care este bazată şi păstrează motorul 1.4 TSI de 180 CP.
Joi, 12 Ianuarie 2012 | Modele noi

Seat Ibiza facelift - primele imagini oficiale

Seat a prezentat primele imagini ale facelift-ului aplicat lui Ibiza în toate versiunile sale de caroserie. Modelul are o nouă filozofie de design şi se bucură de un nivel superior de calitate.
Joi, 08 Decembrie 2011 | Modele noi

Seat Ibiza facelift - prima imagine neoficială

Spaniolii de la Autoblog au prezentat o imagine neoficială a lui Seat Ibiza facelift. Modelul a fost surprins de un cititor al publicaţiei iberice.
Miercuri, 23 Noiembrie 2011 | Industrie

Preşedintele Seat vrea să copieze succesul Skoda

Preşedintele mărcii Seat îşi mărturiseşte nemulţumirile privind modelele pe care le comercializează şi anunţă că doreşte să schimbe soarta mărcii şi să se lupte cu francezii şi cu italienii în 2012.

Tag-uri similare

noutati Skoda, vanzari Skoda, modele noi Seat, noutati Seat, vanzari Seat, preturi Seat, pretui Skoda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru