Seat Ibiza Cupra a primit un facelift

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 23.04.2012
Spaniolii de la Seat au prezentat facelift-ul lui Ibiza Cupra la Salonul Auto de la Beijing. Versiunea de performanţă a lui Ibiza adoptă schimbările aplicate modelului pe care este bazată şi păstrează motorul 1.4 TSI de 180 CP.

SEAT Ibiza Cupra, versiunea de performanţă a lui Ibiza, a primit facelift-ul aplicat gamei Ibiza din portofoliul constructorului spaniol. Modelul restilizat a debutat la Salonul Auto de la Beijing cu titulatura de concept, dar versiunea de serie va avea acelaşi aspect. Motorizarea lui Ibiza Cupra a rămas neschimbată odată cu facelift-ul, unitatea 1.4 TSI oferind în continuare 180 CP şi fiind disponibilă tot în compania transmisiei DSG şi a diferenţialului XDS controlat electronic.

Spre deosebire de versiunile mai cuminţi ale lui Ibiza, versiunea Cupra prezintă o serie de elemente mai sportive şi un set de jante din aliaj de dimensiuni mai mari. Bara de protecţie spate integrează un difuzor de aer şi o evacuare trapezoidală, în timp ce oglinzile laterale au primit capace negre cu finisaj lucios. La interior, modelul are materiale de calitate superioară, comenzi noi pentru instalaţia de climatizare şi un volan nou redesenat, alături de un panou de bord reconfigurat.

Ibiza se află la cea de-a treia generaţie, iar facelift-ul aplicat în 2012 marchează împrospătarea de la jumătatea ciclului de viaţă a acestui model.

Ibiza este cel mai bine vândut model din gama Seat, modelul reprezentând 52% din totalul vânzărilor înregistrate în 2011. Din 1984 până în prezent, Seat Ibiza a fost vândut în 4.65 milioane unităţi.

Via | Seat

Comentarii (2)

  • ibiza
    astept si un test drive cu noua ibiza sau ibiza cupra.
    7 2
  • Superb
    Cum sa iti iei Polo si Fabia cand chestia asta arata atat de bine?!?
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru