Plug-in hybrid bmw

Joi, 24 Septembrie 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri în gama BMW: versiuni plug-in hybrid pentru Seria 5, motoare noi pentru modelele compacte și unități diesel mild-hybrid pentru Seria 3 și Seria 8

BMW a publicat o serie de informații referitoare la noutățile pregătite pentru această toamnă. Pe lista îmbunătățirilor se află versiuni noi plug-in hybrid și motorizări diesel cu șase cilindri cu sistem mild-hybrid.
Marti, 07 Ianuarie 2020 | Industrie

Oficial BMW: "Motoarele diesel rămân în gamă încă 20 de ani, iar cele pe benzină vor echipa modelele pentru cel puțin 30 de ani"

Conform oficialilor BMW, motoarele diesel din oferta producătorului german vor rămâne în gamă pentru încă 20 de ani, în timp ce propulsoarele pe benzină vor mai avea de "trăit" cel puțin 30 de ani.
Marti, 17 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație BMW Seria 7 ar putea avea o versiune plug-in hybrid semnată M Performance: peste 550 CP și 800 Nm pentru M750Le

Viitoarea generație BMW Seria 7 ar putea primi o versiune plug-in hybrid pregătită de divizia M Performance. Conform surselor, aceasta va purta numele de M750Le și va oferi peste 550 CP.
Miercuri, 26 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Electrificare în gama M: versiuni plug-in hybrid în următorii ani și variante 100% electrice după 2025

În viitorul apropiat, fanii modelelor M vor face cunoștință și cu versiuni echipate cu sisteme de propulsie plug-in hybrid. Reprezentanții diviziei de performanță spun că electrificarea totală ar putea veni după anul 2025.

Tag-uri similare

BMW, BMW M, BMW electric, plug-in hybrid bmw, model electric m, plug-in hybrid m
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru