Pokemon Go

Vineri, 26 August 2016 | O lume nebuna

Când gluma se îngroașă: un șofer japonez care juca Pokemon Go a omorât o femeie pe trecerea de pietoni

După cele câteva sute de accidente realizate în toată lumea de șoferi care își foloseau mașinile ca mod de transport spre personajele jocului Pokemon Go, un japonez e anchetat pentru ucidere din culpă pentru că a călcat doupă femei pe trecerea de pietoni în timp ce se juca pe telefon.
Marti, 16 August 2016 | O lume nebuna

Pokemon Go dăunează grav producției de mașini: Volkswagen și Bosch le-au interzis angajaților utilizarea aplicației

Cel mai popular joc de mobil lansat în ultimii ani este interzis în fabricile marilor constructori auto. Motivele: protecția muncii și siguranța cibernetică.
Miercuri, 10 August 2016 | O lume nebuna

Amenzi pentru Pokemon Go: Poliția din Belgia pregătește amenzi de 55 de euro pentru pietonii neatenți

Dacă veți ajunge în Belgia în perioada următoare, asigurați-vă că nu veți fi înghițit de mania Pokemon Go atunci când vă aflați pe stradă. Amenda pentru pietonii surprinși cu ochii pe telefon e de 55 de euro.
Miercuri, 03 August 2016 | Tehnologie

Isteria Pokemon Go continuă: un american a instalat jocul pe display-ul central al unui Tesla Model S

Un american și-a instalat jocul Pokemon Go pe mașina sa: un Tesla Model S. Problema este că de fiecare dată când joacă trebuie să fie în marșarier.
Joi, 14 Iulie 2016 | O lume nebuna

Când examenul psihologic trebuie repetat: un șofer american a lovit frontal un copac în timp ce vâna Pokemoni cu telefonul pe șosea

Deși Premiile Darwin nu se acordă în mod oficial, unii șoferi s-ar califica fără probleme la o nominalizare. Pokemon Go, un joc prin care "prinzi" monștri cu ajutorul telefonului mobil, este utilizat din ce în ce mai des de șoferi care cauzează astfel accidente.

Tag-uri similare

Pokemon Go, soferi Pokemon Go, accident Pokemon Go
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru