Isteria Pokemon Go continuă: un american a instalat jocul pe display-ul central al unui Tesla Model S

de Bogdan Mirică
Miercuri, 03.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un american și-a instalat jocul Pokemon Go pe mașina sa: un Tesla Model S. Problema este că de fiecare dată când joacă trebuie să fie în marșarier.

Tesla Model S și Pokemon Go sunt două dintre cele mai populare subiecte ale momentului. Așa că un american a decis să le combine. Mai ales că Tesla Model S beneficiază de un ecran gigant de 17 inch, pe care poți vizualiza fără probleme orice fel de joc.

Jeff Chiarelli, proprietarul mașinii și omul care a reușit instalarea jocului Pokemon Go în sistemul multimedia al modelului electric, nu a vrut să dea detalii despre reușita sa. ”Nu este perfect. Ecranul are momente când anulează părți din joc. Nu am reușit să repar problema asta. Nu vreau să instalez această aplicație și pe alte mașini Tesla. Acesta este un simplu experiment. Țin minte că am încercat odată să îmi sincronizez luminile casei cu contul de email. De fiecare dată când primeam un mesaj, se aprindeau luminile. M-am plictisit rapid de funcție, însă n-am mai reușit să o dezactivez”, a declarat Chiarelli.

Pentru a putea funcționa, jocul are nevoie de o cameră video, iar aceasta funcționează doar atunci când mașina este în marșarier.

Prin urmare e nevoie să mergi cu spatele și să cauți personajele Pokemon Go. ”Este destul de dificil. Recunosc că odată era să calc un Rattata (n.r. personaj al jocului Pokemon Go)”, a declarat Chiarelli.

Comentarii (5)

  • inca un retardat.....
    9 2
  • Fans Chevrolet Volt 2
    "Ai perfecta dreptate amice Putin ba cum naiba a instalat tipul ala jocul ala stupid arcade numit pokemon go pe displayul sedanului electric tesla model S si merge in trafic aglomerat cand are jocul pornit si nu este atent la trafic si intampina probleme din cauza acestui joc de arcade pokemon go japonia ma refer daca nu este atent la traficul aglomerat tipul care isi mentiona jocul ala stupid si handicapat si nu isi tine mainile pe volan poate sa se intampine probleme doamne fereste nu-i doresc nimanui asa ceva " ca altul din neatentie sa-l loveasca dur si sa intre cu masina in copac si sa fie grav ranit sau mai rau poate sa moara doamne fereste nu-i doresc nimanui asa ceva din cauza unui joc criminal de arcade care te face sa-ti pierzi minitile in trafic asa ca nu recomand deloc acestui joc de arcade criminal pokemon go si prefer sa fie interzis sa mai vanda pe piata din Europa si pe piata din Romania ca din cauza lui in trafic intampina accidente si raniti gravi doamne fereste chiar raniti morti off nu-i de glumit aici este de plans :'( :'( !
    2 10
  • @Fans Chevrolet Volt2 - in cocluzie, nu recomanzi acest joc. Ok, bine de stiut...
    8 0
  • @Fans Chevrolet Volt 2
    Ia te rog virgulele astea (, , , , , , , , , , , , , , , ) si arunca-le printre cuvinte, nu conteaza unde, doar sa fie acolo, ca m-a durut capul dupa ce-am incercat sa-ti citesc comentariul. Si tot n-am reusit...
    9 0
  • cineva@Fans
    Si niste puncte ar trebui (..................).
    Sa mai zici acum ca ai permis, si ca esti cel mai bun sofer din tara, si ca nu l-ai luat la Pitesti...
    Off
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru