Porsche Boxster S

Joi, 20 Martie 2014 | Modele noi

Şeful Porsche: "Ne gândim şi la maşini electrice"

Porsche ar putea să construiască un automobil electric de serie, anunţă nemţii de la Auto Motor und Sport citând o declaraţie a CEO-ului mărcii. Data debutului este incertă.
Marti, 14 Mai 2013 | General

Domnul Oportunitate: Mike Brewer, englezul care transformă rablele în bani

Mike Brewer s-a îndrăgostit de maşini la vârsta de 17 ani. Treptat, puştiul şi-a cultivat pasiunea şi este acum gazda show-ului de televiziune "Wheeler Dealers". Şi omul care a revândut 80 de rable în 10 ani de emisiune.
Luni, 12 Noiembrie 2012 | Tuning

Tuşă agresivă pentru noul Porsche Boxster S

Techart a decis să ofere o interpretare proprie a actualului Porsche Boxster S. Aşa s-a născut kitul estetic pe care germanii urmează să-l expună la Salonul de tuning de la Essen.
Joi, 15 Martie 2012 | General

Porsche Boxster S, mai rapid decât Chevrolet Corvette pe Nurburgring

O imagine recentă, surprinsă în timpul unei conferinţe de presă Porsche, anunţă timpul înregistrat de noul Boxster S pe Nurburgring. Dacă informaţia se confirmă, roadsterul a depăşit modele ca Chevrolet Corvette şi Cadillac CTS-V.
Marti, 06 Martie 2012 | GENEVA 2012

GENEVA 2012 LIVE: Porsche Boxster a debutat astăzi în premieră mondială

Porsche a pregătit un stand plin cu noutăţi la Geneva. Constructorul din Stuttgart a adus noua generaţie a modelului Boxster în cele două versiuni de putere.
Joi, 12 Ianuarie 2012 | GENEVA 2012

Porsche Boxster - aceasta este noua generaţie

Porsche a publicat astăzi primele imagini oficiale ale noului Boxster, ajuns deja la a treia generaţie. Modelul vine cu o structură din aluminiu, un design proaspăt şi motoare mai puternice.
Joi, 16 Decembrie 2010 | Video

VIDEO: Bătălia roadsterelor se dă la Fifth Gear - 370Z vs TT-RS vs Boxster

Ben Collins, Jason Plato şi Tiff Needell, vedetele emisiunii Fifth Gear, scot la încălzire trei dintre cele mai populare roadstere sportive ale momentului: Nissan 370Z, Porsche Boxster S şi Audi TT-RS. Câştigătorul este greu de desemnat.

Tag-uri similare

Nissan 370Z, Audi TT-RS, Tiff Needell, Ben Collins, Porsche Boxster S, Jason Plato, Fifth Gear test roadster
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru