Premii Volkswagen

Joi, 01 Octombrie 2015 | Premii auto

Dieselgate lasă Volkswagen Group fără două premii "Mașina Ecologică a Anului"

Green Car Journal a anunțat retragerea a două distincții "Mașina Ecologică a Anului" acordate în 2009 și 2010 unor modele din concernul Volkswagen care s-au dovedit a fi echipate cu dispozitive de păcălire a testelor de emisii.
Miercuri, 17 Iunie 2015 | Premii auto

Motorul Anului 2015: BMW i8 întrerupe șirul de victorii al lui 1.0 EcoBoost. Lista completă a câștigătorilor

BMW a fost marele câștigător al ediției 2015 a premiilor Motorul Anului. Sistemul de propulsie al lui i8 i-a adus victoria la general, la clasa de cilindree și la categoria motoarelor nou lansate.
Luni, 02 Martie 2015 | GENEVA 2015

OFICIAL: Volkswagen Passat este Maşina Anului 2015 în Europa

Organizatorii Car of the Year au anunţat câştigătorii ediţiei 2015 a concursului. Ediţia din acest an a fost câştigat de Volkswagen Passat. Modelul german a fost urmat de Citroen C4 Cactus şi Mercedes-Benz C-Klasse.
Luni, 12 Mai 2014 | General

Volkswagen lansează un concurs de design pentru studenţi

Volkswagen va derula un concurs internaţional de design pentru studenţi, scopul concurenţilor fiind de a dezvolta o maşină pentru un joc video, care să surprindă totuşi spiritul mărcii germane. Câştigătorul primeşte o stagiatură de şase luni la Volkswagen, în Germania.

Tag-uri similare

Volkswagen, Design Volkswagen, design VW, premii Volkswagen, concurs design Volkswagen, concurs design VW, concurs Volkswagen, concurs VW, stagiatura Volkswagen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru