Restituire timbru de mediu

Vineri, 06 Octombrie 2017 | Intern

Restituirea taxei auto: ANAF va returna banii inclusiv fără dovada plății, certificatul de înmatriculare sau cartea de identitate a vehiculului

Restituirea taxei auto se va realiza chiar și în situațiile în care persoanele nu mai au dovada de plată a taxei, certificatul de înmatriculare sau cartea de identitate a vehicului.
Joi, 16 Martie 2017 | Intern

Timbrul de mediu va fi restituit, dar nu se ştie când şi cum: "Procedura ar putea să dureze mai mult de un an"

Ministerul Mediului a anunţat că toate sumele plătite pentru timbrul de mediu vor fi restituite. Pentru moment nu se ştie când şi cum se va întâmpla acest lucru, dar procedura ar putea dura mai mult de un an.
Marti, 14 Iunie 2016 | Intern

Timbrul de mediu este ilegal. Statul trebuie să restituie banii, dar procesele pot dura 6 luni

Curtea de Justiţie a Uniunii Europene a decis că timbrul de mediu este ilegal, iar statul este obligat să restituie taxa tuturor celor care au achitat-o. Până la apariţia unei legi, românii trebuie să dea statul în judecată pentru recuperarea sumelor.
Miercuri, 13 Aprilie 2016 | Intern

Procedura completă pentru recuperarea taxei auto: descarcă cererea şi află cum îţi poţi lua banii înapoi chiar dacă nu mai ai chitanţa

ANAF a publicat ghidul complet al recuperării taxei auto din perioada 2007-2013. Restituirea taxei se va face pe parcursul a cinci ani şi este posibilă chiar dacă nu mai ai chitanţa care să ateste plata.
Joi, 27 August 2015 | Intern

ANAF prelungește agonia restituirii taxei auto: cei care vor banii înapoi mai au de așteptat 45 de zile în plus

În lipsa procedurilor pentru restituirea taxei auto, cei de la ANAF au solicitat o amânare a momentului din care vor primi cereri pentru rambursarea cuantumului timbrului de mediu.

Tag-uri similare

Taxa auto, taxa poluare, timbrul de mediu, ANAF, restituire timbru de mediu, restituire taxa poluare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru