Feedback

Taxa poluare

Duminica, 13 Septembrie | Intern

Restituirea taxei Oxigen pentru București: cererile pot fi depuse online, iar banii vor fi returnați în 30 de zile lucrătoare

Primăria Capitalei a anunțat că persoanele care au plătit în avans taxa Oxigen pentru București își pot recupera banii prin depunerea unei cereri online, iar banii vor fi restituiți în termen de 30 de zile lucrătoare.
Marti, 25 Februarie | Intern

Primarul Capitalei a renunțat la Taxa Oxigen: “Cetăţenii resping ideea de restricţie”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că renunță la Taxa Oxigen după “valul uriaș de respingere”, în urma unui sondaj făcut pe Facebook și a mesajelor primite pe mail. Firea a ajuns la concluzia că “cetăţenii resping ideea de restricţie”.
Marti, 27 Noiembrie 2018 | Intern

Ministrul Mediului susține în continuare că taxa de poluare nu va fi o taxă: “Se va aplica tuturor vehiculelor poluante, nu doar celor mai vechi de 10 ani”

Viitoarea taxă pe care proprietarii de autovehicule înmatriculate în România o vor plăti se va aplica nu doar autovehiculelor mai vechi de zece ani, ci tuturor maşinilor poluante şi va avea mai multe componente, care nu vor intra concomitent în vigoare la 1 ianuarie 2019, a anunţat ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu.
Vineri, 23 Noiembrie 2018 | Intern

Ministrul Mediului susține că noua taxă de poluare nu va fi taxă: “Se vor plăti niște contribuții care să ducă cu gândul la poluare”

Ministrul Mediului a spus că proiectul noii taxei auto va fi gata în cel mult două săptămâni. Grațiela Gavrilescu susține că taxa de poluare nu va fi o taxă, ci “se vor plăti niște contribuții care să ducă cu gândul la poluare”.
Joi, 27 August 2015 | Intern

ANAF prelungește agonia restituirii taxei auto: cei care vor banii înapoi mai au de așteptat 45 de zile în plus

În lipsa procedurilor pentru restituirea taxei auto, cei de la ANAF au solicitat o amânare a momentului din care vor primi cereri pentru rambursarea cuantumului timbrului de mediu.
Joi, 16 Octombrie 2014 | Intern

Curtea de Justiţie a UE: "rambursarea eşalonată a taxei auto este ilegală"

Curtea de Justiţie a Uniunii Europene a anunţat că modalitatea de rambursare a taxei auto încasate ilegal de statul român contravine normelor europene, titrează Avocatnet.ro.
Vineri, 11 Ianuarie 2013 | Intern

Vânzarea maşinilor înmatriculate în România înainte de 2007 ar putea să nu fie taxată

Transcrierea dreptului de proprietate a autovehiculelor înmatriculate în România înainte de 01.01.2007 ar putea să nu mai fie taxată, anunţă Mediafax citând o declaraţie oficială a premierului.
Marti, 07 August 2012 | Intern

Ministerul Mediului: "Taxa de mediu ar putea reveni la toamnă"

Rovana Plumb, noul Ministru al Mediului, a anunţat că echipa sa pregăteşte o nouă formulă a taxei de mediu, aplicabilă tuturor vehiculelor înmatriculate pentru prima oară în România, care va fi prezentată în toamnă.
Marti, 31 Ianuarie 2012 | Intern

Guvernul a suspendat taxa auto pentru automobilele înscrise deja în România

Taxa de mediu nu se va mai aplica timp de un an pentru automobilele înscrise în România înainte de 01.01.2007, spune noua Ordonanţă de Urgenţă emisă de Guvernul României.
Vineri, 27 Ianuarie 2012 | Intern

Guvernul suspendă taxa auto pentru reînmatricularea maşinilor înscrise în România

Coaliţia guvernamentală a anunţat că va introduce luni o Ordonanţă de Urgenţă pentru a schimba taxa auto 2012. Taxa de mediu nu se mai aplica timp de un an pentru automobilele înscrise în România înainte de 01.01.2007.
Luni, 23 Ianuarie 2012 | Intern

Taxa auto 2012 ar putea fi modificată de Guvern

La scurtă vreme de la intrarea în vigoare a noii taxe auto, Laszlo Borbely a propus amânarea cu un an a taxei aplicate vehiculelor înscrise în România înainte de 01.01.2007.
Vineri, 13 Ianuarie 2012 | Intern

Taxa auto 2012 li se aplică şi vehiculelor înmatriculate fără taxă după 01.01.2007

Un articol din legea 9/2012 îi obligă pe cei care cumpără o maşină înscrisă în România după 01.01.2007 fără plata taxei de mediu să achite taxa auto 2012, anunţă colegii de la drive-test.ro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 12 Ianuarie 2012 | Intern

Calculator taxa auto 2012, oferit de Automarket

Automarket a actualizat calculatorul de taxă auto conform normelor din 2012. Fie că ai un autoturism obişnuit sau un vehicul de transport marfă, calculatorul nostru de taxă este uşor de folosit.
Miercuri, 11 Ianuarie 2012 | Intern

Taxa auto 2012 a fost publicată în Monitorul Oficial

Legea privind taxa auto 2012 a fost publicată ieri în Monitorul Oficial, informează Gândul. Conform legislaţiei actuale, aceasta intră în vigoare la trei zile de la publicare.
Joi, 05 Ianuarie 2012 | Intern

Taxa auto 2012 a fost promulgată de Preşedintele României

Veşti proaste pentru cei care sperau că Taxa Auto 2012 nu va trece şi de Puterea Executivă: Preşedintele Traian Băsescu a promulgat astăzi proiectul de lege privind noua formulă a taxei auto, anunţă RTV.
Luni, 19 Decembrie 2011 | Intern

Taxa auto 2012: Statul va returna circa 200 de milioane de lei

În cadrul emisiunii "După 20 de ani", Laszlo Borbely a declarat că Fondul de Mediu va returna circa 200 de milioane de lei dacă toţi cetăţenii vor cere diferenţa de bani dintre taxa veche şi taxa nouă, anunţă Capital.
Marti, 01 Noiembrie 2011 | Intern

Noua taxă auto a trecut de Senat

Senatul a votat noua taxă auto, care va avea un cuantum redus cu până la 25% şi se va aplica tuturor vehiculelor care au fost înmatriculate înainte de 2007 sau vor fi înmatriculate ulterior.
Miercuri, 07 Septembrie 2011 | Intern

Când intră în vigoare noua taxă auto? Ministerul Mediului: "Nu ştim"

Haos este cuvântul care poate caracteriza acţiunile Guvernului, iar afirmaţia se aplică în mod special celor de la Ministerul Mediului, incapabili să ia o decizie coerentă în privinţa impozitării autovehiculelor.
Marti, 23 August 2011 | Intern

Proiect de lege: Automobilele înmatriculate în străinătate pot circula legal în ţară doar 90 de zile

Potrivit unui proiect de lege înaintat de Poliţia Română, circulaţia în România cu un vehicul înmatriculat în alt stat european va fi permisă în limita a 90 de zile.
Marti, 05 Iulie 2011 | Intern

Guvernul ia în calcul o taxă anuală de poluare

Laszlo Borbely a declarat recent că Guvernul ia în calcul o taxă anuală de poluare, integrată în impozit, care să înlocuiască taxa de înmatriculare, anunţă colegii de la Mediafax.

Tag-uri similare

Dacia, Romania, Logan, Dacia Logan, Taxa auto, UE, Uniunea Europeana, taxa, RAR, taxa poluare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru