Scandal Volkswagen

Miercuri, 23 Septembrie 2015 | Industrie

Carlos Ghosn, șeful Renault: ”Multe persoane din interiorul Volkswagen știau de sistem. Nu poți face asta ascunzându-te în boscheți ”

Carlos Ghosn, președintele Alianței Renault-Nissan, nu a vrut să comenteze foarte mult scandalul în care este implicat Volkswagen, dar a precizat că, în opinia sa, mai multe persoane știau despre sistemul de fraudare a testelor.
Miercuri, 23 Septembrie 2015 | Industrie

Cazul Dieselgate: Europa va deveni până în 2017 prima regiune cu teste de emisii în condiții reale

Uniunea Europeană va accelera votarea unei legi prin care cel târziu în 2017 testele pentru emisiile maşinilor vor avea loc în condiţii reale, după ce autorităţile din Statele Unite au descoperit că Volkswagen a manipulat evaluările din laborator pentru modelele diesel vândute peste Ocean.
Miercuri, 23 Septembrie 2015 | Industrie

Subvențiile primite de Volkswagen pentru motorul mincinos i-au costat pe cetățenii americani 51 de milioane de dolari

Un studiu efectuat de o publicație americană arată că Guvernul SUA a oferit subvenții de 51 de milioane de dolari pentru achiziția unui Volkswagen echipat cu dieselul problemă.
Miercuri, 23 Septembrie 2015 | Industrie

Porsche se delimitează de scandalul Volkswagen: ”Noi avem propriile metode de testare”

Porsche vrea să își liniștească clienții din Statele Unite și susține că are propriile metode de testare și calibrare a unității diesel V6 TDI, vândută în Statele Unite alături de Cayenne.
Marti, 22 Septembrie 2015 | Industrie

VIDEO: Martin Winterkorn, CEO VW Group: "Îmi cer scuze, vă cer încredere, vom rezolva toate problemele"

Cel mai înalt om din Grupul Volkswagen revine cu un mesaj video dedicat publicului. Martin Winterkorn îşi cere scuze public pentru tentativele de manipulare a testelor de consum şi emisii pentru 11 milioane de maşini la nivel mondial.
Marti, 22 Septembrie 2015 | Industrie

Şeful Alfa Romeo a prevăzut scandalul Volkswagen încă din 2010: "Emisiile lui Audi A3 sunt miraculoase, magice si extraterestre"

Harald Wester, CEO Alfa Romeo, confrunta încă din 2010 emisiile celei mai ecologice versiuni Audi A3, pe care le numea "miraculoase".
Marti, 22 Septembrie 2015 | Industrie

Presa germană: Martin Winterkorn va fi înlocuit vineri din poziţia de CEO al Volkswagen Group

Scandalul major în care este implicat Grupul Volkswagen va scutura serios ierarhiile constructorului german. Prima ţintă este chiar CEO-ul VAG, Martin Winterkorn.
Marti, 22 Septembrie 2015 | Industrie

Cazul Volkswagen devine unul mondial: 11 milioane de maşini 2.0 TDI din toată lumea au trişat la testele de emisii

Problema software-ului care recunoaşte mecanismul de testare a emisiilor dezvoltat de autorităţi devine una mondială: Volkswagen a recunoscut că 11 milioane de maşini din toată lumea sunt afectate.
Marti, 22 Septembrie 2015 | Industrie

Cum s-a descoperit că Volkswagen frauda testele de emisii din Statele Unite

O organizație care militează pentru calitatea aerului a testat modelele Volkswagen din SUA și a descoperit discrepanțele între valorile anunțate și cele reale.
Marti, 22 Septembrie 2015 | Industrie

Şeful Volkswagen SUA: "Am sfeclit-o. Vom plăti ce avem de plătit"

Directorul Volkswagen SUA este primul oficial al grupului german care recunoaşte deschis concluziile Asociaţiei de Protecţie a Mediului din SUA cu privire la modul în care marca germană a păcălit testele de emisii şi consum din Statele Unite.
Luni, 21 Septembrie 2015 | Industrie

Cazul Volkswagen continuă cu reacții la nivel înalt: de la Casa Albă la guvernul german

După ce Volkswagen a primit acuze care au făcut ca acțiunile companiei să scadă cu 20% într-o singură zi, cazul se extinde la nivel înalt în SUA și Europa.
Luni, 21 Septembrie 2015 | Industrie

Volkswagen riscă cea mai mare amendă din istorie pentru influențarea testelor de emisii din SUA. Acțiunile companiei scad

Președintele Volkswagen declară că scandalul în care este implicată compania știrbește încrederea clienților. Consecințele sunt grave, pentru că germanii riscă cea mai mare amendă din istoria industriei auto: 16 miliarde de euro.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, dieselgate, diesel, scandal Volkswagen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru