Scandalul Volkswagen

Miercuri, 07 Octombrie 2015 | Industrie

Cazul VW: Rechemările în service încep în ianuarie. Majoritatea maşinilor vor putea fi reparate cu un simplu update software

Deşi nu se cunosc încă detalii clare legate de modul în care Volkswagen Group va repara cele 11 milioane de maşini afectate de problema software-ului manipulator, CEO-ul companiei a anunţat că recall-urile vor începe în prima lună a anului viitor.
Marti, 06 Octombrie 2015 | Industrie

Noul CEO Volkswagen a ieşit în faţa angajaţilor VW: "Trebuie să economisim masiv pentru a face faţă consecinţelor acestei crize"

Matthias Muller, noul CEO al Grupului Volkswagen, s-a întâlnit cu angajaţii Volkswagen din Wolfsburg. Înaltul oficial al Grupului a anunţat că unele investiţii vor fi "amânate sau anulate".
Marti, 29 Septembrie 2015 | Industrie

Volkswagen anunță un recall pentru cele 11 milioane de mașini: "Vom dezvălui remediul problemei TDI în câteva zile"

Vești bune pentru cei care așteaptă o soluție din partea Grupului Volkswagen: va urma un recall prin care cele 11 milioane de mașini din toată lumea vor fi aduse la standarde tehnice și de emisii corecte. Nu se cunosc încă detaliile acestei acțiuni de amploare.
Marti, 29 Septembrie 2015 | Industrie

Seat: 700.000 de mașini afectate de scandalul Dieselgate

Ultima marcă din cadrul Grupului VW care nu anunțase numărul de unități afectate în urma scandalului Dieselgate era Seat. Astăzi am aflat câte mașini TDI Euro 5 dotate cu software-ul fraudulos a vândut Seat la nivel mondial: 700.000 de unități.
Marti, 29 Septembrie 2015 | Industrie

Dieselgate afectează și autoritățile germane: Primăria Wolfsburg, orașul de baștină al VW, îngheață bugetul în așteptarea soluționării problemelor mărcii auto

Autoritățile din Wolfsburg au decis să înghețe bugetul primăriei și să reducă pe cât posibil cheltuielile și investițiile, în așteptarea unor încasări bugetare semnificativ reduse din cauza scandalului Dieselgate.
Luni, 28 Septembrie 2015 | Industrie

Noi cifre în Cazul Dieselgate: 2.1 milioane de maşini Audi sunt afectate la nivel mondial

Purtătorii de cuvânt Audi confirmă că peste două milioane de maşini ale mărcii deja vândute în toată lumea au instalat soft-ul care păcăleşte testele de emisii. Un sfert din acestea au fost cumpărate de clienţi germani.
Luni, 28 Septembrie 2015 | Industrie

Italia, Elveţia şi Belgia interzic vânzarea maşinilor cu motoare 1.6 şi 2.0 TDI Euro 5 la o lună după ce acestea au fost interzise deja de UE

Legile europene arată că vânzarea modelelor cu motoare Euro 5 este interzisă începând cu 1 septembrie 2015. Cu toate acestea, Italia,Elveţia şi Belgia anunţă interzicerea TDI-urilor aflate încă pe stoc şi afectate de Criza Volkswagen.
Sambata, 26 Septembrie 2015 | Industrie

Criza Volkswagen: tot ce trebuie să știi despre scandalul "Dieselgate"

Automarket vă oferă un rezumat al tuturor informațiilor vitale din desfășurarea Cazului Volkswagen, prin care constructorul german a manipulat emisiile mașinilor sale diesel la testele oficiale de consum.
Vineri, 25 Septembrie 2015 | Industrie

Reforma Volkswagen: Șeful Skoda va avea grijă de America de Nord, apar primele demiteri, iar brandurile vor avea mai multă independență

Consiliul de conducere Volkswagen a stabilit o serie de măsuri importante pentru reformarea Grupului Volkswagen. Piața de dincolo de Ocean se redefinește, iar șeful de vânzări și marketing este demis.
Vineri, 25 Septembrie 2015 | Industrie

Analiştii germani: "Piaţa diesel va scădea de la 53% în 2014 la 35% în 2022". Cum îi afectează asta pe constructorii europeni?

Cazul Volkswagen şi repercusiunile lui vor avea ca efect limitarea pieţei diesel prin înăsprirea testelor de emisii la nivel european. Acest lucru va duce la o scădere a cererii pentru motoarele de acest tip în Europa, susţin analiştii germani.
Joi, 24 Septembrie 2015 | Industrie

Ipocrizia din spatele scandalului Volkswagen: Franța, Germania și Marea Britanie cereau relaxarea normelor europene de poluare

În urmă cu patru luni, Marea Britanie, Franța și Germania cereau Uniunii Europene să permită abateri de la normele de poluare mult mai stricte. În prezent, cele trei țări cer o anchetă amănunțită în cazul Volkswagen.

Tag-uri similare

Volkswagen, dieselgate, scandalul Volkswagen, scandal
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru