Seat Leon X-Perience

Vineri, 27 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Prima imagine a conceptului care anunță SUV-ul Seat

Seat a publicat un teaser oficial al conceptului pe care îl va dezvălui la Geneva. Acesta va fi un crossover care va fi produs și în serie începând cu anul 2016.
Duminica, 15 Februarie 2015 | General

BMW X5 şi BMW Seria 2 Coupe se luptă astăzi în familie pentru a trece mai departe în Autovot 2015

Duminica ne aduce o nouă luptă în familie, dar de această dată în lumea Maşinilor Premium: BMW X5 îşi măsoară forţele împotriva lui BMW Seria 2 Coupe.
Vineri, 06 Februarie 2015 | General

BMW Seria 2 Coupe şi Citroen DS3 facelift, în luptă directă pentru calificare în Autovot 2015

Avem un duel încins astăzi în Autovot. BMW Seria 2 Coupe trebuie să treacă de spiritul cool al noului Citroen DS3. La categoria Maşini Accesibile, Toyota Aygo are de înfruntat noul Seat Leon X-Perience.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Seat Leon X-Perience - spaniolii au acum o versiune cross a lui Leon

Seat a prezentat o versiune cross a lui Leon ST, numită Leon X-Perience. Aceasta are un set de ornamente specifice din plastic negru, tracţiune integrală şi cu o gardă la sol mărită cu 15 milimetri.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

Corespondență de la Salonul Auto Paris 2014: Seara germanilor în Orașul Luminilor

Mărcile Grupului Volkswagen au furat startul la Salonul Auto de la Paris printr-un eveniment care a avut loc în seara dinaintea primei zile oficiale a evenimentului. Seara Volkswagen a adunat însă câteva mii de jurnaliști care au văzut în avanpremieră noutățile pregătite pentru Salon.

Tag-uri similare

Seat Leon, modele noi Seat, noutati Seat, vanzari Seat, preturi Seat, Seat Leon X-Perience, Seat Romania, versiuni Seat Leon, Leon X-Perience
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru