Senat

Miercuri, 09 Noiembrie 2022 | Industrie

Franța: Parcările, obligate prin lege să fie acoperite cu panouri solare

Senatul francez tocmai a adoptat o lege care va obliga parcările cu minim 80 de spații să fie acoperite cu panouri solare. Există, desigur, și câteva excepții.
Joi, 19 August 2021 | Intern

Senatul României vrea să cumpere 17 mașini hibride cu încărcare la priză

Senatul României a lansat o licitație pentru achiziția a 17 autoturisme plug-in hybrid și a două autoutilitare, valoarea estimată a procedurii fiind de 2,4 milioane de lei.
Joi, 30 August 2018 | Industrie

Rușii de la Aurus vor să concureze pe piața mașinilor de lux cu Rolls-Royce și Bentley: Aurus furnizează limuzina prezidențială pentru Vladimir Putin

Rușii de la Aurus, cei care au construit și livrat limuzina Senat pentru președintele Vladimir Putin, vor să lanseze o serie de mașini de lux cu care să concureze pe o piață dominată de Rolls-Royce și Bentley. Pe lângă limuzina Senat, Aurus vrea să lanseze în curând și un SUV de lux.
Miercuri, 11 Aprilie 2012 | Intern

Propunere legislativă: Ridicarea maşinilor, permisă doar dacă acestea blochează circulaţia

Senatul a adoptat tacit o propunere legislativă care vrea să schimbe legea care reglementează condiţiile în care poate fi ridicată o maşină. Acestea spun că un vehicul poate fi ridicat doar dacă blochează circulaţia, traficul sau o instituţie publică, informează Gândul.

Tag-uri similare

ridicari masini, Senat, Senatul Romaniei
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru