Seria 3 Gran Turismo

Vineri, 15 Martie 2019 | Economic

BMW anticipează un 2019 dificil și vrea să renunțe la unele modele și versiuni: “Trebuie să intensificăm eforturile de reducere a costurilor”

BMW spune că eforturile sale pentru reducerea costurilor trebuie să fie “intensificate”, din cauza unui an ce se anunță dificil și plin de provocări. Printre altele, nemții vor să renunțe la unele modele și versiuni, ca de exemplu Seria 3 Gran Turismo.
Miercuri, 01 Iunie 2016 | PARIS 2016

Cură de înfrumusețare pentru "ciudatul" gamei: BMW Seria 3 GT primește o nouă față

Versiunea Gran Turismo a lui BMW Seria 3 primește un facelift care-l modifică estetic și-i oferă un interior pe care germanii îl prezintă ca fiind mai rafinat decât cel al versiunilor sedan și Touring.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Modele noi

BMW introduce motorizări noi în gamele Seria 2 Coupe, Seria 4 Coupe şi Seria 3 GT

BMW a anunţat o serie de actualizări în gamele Seria 2 Coupe, Seria 4 Coupe, Seria 4 Cabriolet şi Seria 3 Gran Turismo. Vorbim despre motorizări noi şi de versiuni xDrive pentru unele modele.
Miercuri, 06 Februarie 2013 | GENEVA 2013

BMW Seria 3 Gran Turismo, imagini şi informaţii oficiale

BMW aduce la Geneva noul Seria 3 Gran Turismo. Modelul de nişă bazat pe noul Seria 3 va fi disponibil în România din luna iunie şi va avea un preţ de pornire de 36.642 euro cu TVA inclus.

Tag-uri similare

BMW, modele noi BMW, noutati BMW, preturi BMW, Facebook, internet in masina, BMW Seria 3 GT, BMW 320d, twitter, BMW 335i
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru