Internet in masina

Marti, 19 Februarie 2019 | Tehnologie

Tehnologia 5G ar putea reduce numarul accidentelor cu 68%: soferii vor primi mai rapid informatii despre pericolele din trafic

Tehnologia 5G are potențialul de a reduce numărul accidentelor în care sunt implicați pietoni și bicicliști cu 68%, întrucât șoferii vor putea primi semnificativ mai rapid informații despre pericolele din trafic.
Marti, 13 Noiembrie 2018 | Tehnologie

Hyundai și Kia vor oferi internet în mașinile din Europa începând din 2019: asiaticii au semnat un parteneriat cu Vodafone

Hyundai și Kia au semnat un acord cu Vodafone pentru a oferi internet în mașinile vândute pe opt piețe europene începând din 2019.
Luni, 22 Octombrie 2018 | Tehnologie

Europa ar putea adopta Wi-Fi pentru tehnologiile de comunicare între mașini: Volkswagen și Renault, cele mai avantajate

Comisia Europeană este tentată să adopte standardul Wi-Fi pentru tehnologiile de comunicare între mașini, în detrimentul viitoarei conexiuni 5G, ceea ce ar favoriza Volkswagen și Renault.
Joi, 28 Iunie 2018 | Tehnologie

Tesla va solicita o taxă anuală pentru conexiunea la internet din mașină: regula se aplică pentru comenzile de la 1 iulie

Conexiunea la internet în mașinile Tesla va fi taxată anual pentru comenzile plasate după 1 iulie, la capătul a 6 ani în care serviciul a fost oferit gratuit.
Luni, 11 Iulie 2016 | Tehnologie

Cui îi pasă de siguranţa rutieră? Şoferii preferă serviciile de conectare la internet şi asistenţă la parcare

Şoferii sunt interesaţi mai degrabă de conectivitatea la internet şi asistenţa la parcare disponibile pe msinile pe care le cumpără, în detrimentul tehnologiilor de siguranţă rutieră.
Marti, 14 Iunie 2016 | Intern

Liber la internet în mașină: Volkswagen le oferă gratuit clienților din România 10 GB de internet pe lună

Volkswagen România a anunțat că va oferi împreună cu Vodafone conexiune la internet gratuită, vreme de un an, pentru toți noii săi clienți care cumpără mașini echipate cu sistemele Car-Net sau AppConnect.
Miercuri, 26 August 2015 | Tehnologie

Studiu JD Power: şoferii apelează rar sau deloc la tehnologiile noi de pe maşinile lor

Un nou studiu realizat de JD Power arată că producătorii de automobile investesc miliarde de euro în noi tehnologii care ajung să nu fie folosite niciodate de clienții mașinilor echipate cu acestea.
Joi, 20 Martie 2014 | Intern

Lexus introduce o dotare inedită în standard: router Wi-Fi pentru toate modelele

Importatorul Lexus în România a anunţat că orice model al mărcii vândut în ţara noastră este dotat în standard cu router Wi-Fi. Acesta vine cu un contract de date, gratuit în primul an, în limita a 2GB pe lună.
Marti, 21 Ianuarie 2014 | Tehnologie

Toyota Avensis primeşte un router Wi-Fi în dotarea standard

Toyota a anunţat implementarea unei noi dotări standard în gama Avensis. Vorbim despre un hotspot WiFi, care costa 440 euro atunci când era dotare opţională, şi care îl face pe Avensis primul autoturism oferit în România cu internet în standard.
Joi, 28 Noiembrie 2013 | Tehnologie

Audi oferă internet cu viteză 4G pentru noul A3 sedan

Audi a anunţat că noul A3 sedan va beneficia şi de internet. Însă nu orice fel de internet, germanii plănuind să ofere viteză 4G pentru modelul german aşteptat în primăvară.
Vineri, 21 Iunie 2013 | Tehnologie

Studiu: 90% din maşinile vândute în 2020 vor avea internet la bord

Suportul pentru acces internet, o facilitate găsită în 10% din modelele disponibile pe piaţă în prezent, va fi găsită pe 90% din maşinile aflate în circulaţie în 2020, estimează Telefonica Digital.
Miercuri, 06 Februarie 2013 | GENEVA 2013

BMW Seria 3 Gran Turismo, imagini şi informaţii oficiale

BMW aduce la Geneva noul Seria 3 Gran Turismo. Modelul de nişă bazat pe noul Seria 3 va fi disponibil în România din luna iunie şi va avea un preţ de pornire de 36.642 euro cu TVA inclus.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 02 Mai 2011 | Tehnologie

Ford aduce SYNC în Europa în 2012 cu Wi-Fi la bord

Începând cu anul 2012, clienţii Ford din Europa vor putea comanda automobile echipat cu sistemul Sync. Acestea vor avea şi o reţea Wi-Fi on-board.
Vineri, 02 Iulie 2010 | General

68% dintre şoferii sub 35 de ani ar dori să poată folosi internetul în maşină

Un studiu a relevat faptul că aproape două treimi din respondenţii sub 35 de ani dori să aibă o funcţie de internet wireless în maşina pe care o conduc.

Tag-uri similare

studiu, internet in masina, Wi-fi masina
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru