Liber la internet în mașină: Volkswagen le oferă gratuit clienților din România 10 GB de internet pe lună

de Bogdan Mirică
Marti, 14.06.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen România a anunțat că va oferi împreună cu Vodafone conexiune la internet gratuită, vreme de un an, pentru toți noii săi clienți care cumpără mașini echipate cu sistemele Car-Net sau AppConnect.

Lansarea noului Volkswagen Tiguan pe piața din România va marca și începutul unei colaborări între constructorul german și unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobilă din țara noastră. Pentru a-i ajuta pe clienți să se bucure de beneficiile unei mașini conectate permanent la internet, Volkswagen a încheiat un parteneriat cu Vodafone, prin care le va oferi clienților săi internet gratuit, timp de un an.

Primul model pe care se va întâmpla asta? Noul Tiguan. Celelalte modele vor urma, însă oferta va fi disponibilă doar pentru exemplarele care vor avea în dotare sistemele AppConnect sau Car-Net.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu sistemele oferite de germani pe mașinile lor, Car-Net este de fapt un ajutor care poate căuta puncte de interes din zonă sau poate vizualiza informații disponibile online, precum meteo și știri. De asemenea, sistemul de navigație afișează imagini panoramice la 360 de grade cu numeroase locuri din toată lumea. Aceasta permite chiar și un tur virtual la destinația dorită, din perspectivă pietonală.

Se simplifică astfel navigarea în zone necunoscute, iar destinațiile selectate în „Google Street View” se transferă cu ușurință în sistemul de navigație.

Pentru cei care dețin mașini electrice și hibride Volkswagen, sistemul Car-Net le oferă detalii despre nivelul de încărcare al bateriei și le permite controlarea acesteia de la distanță.

Toate maşinile Volkswagen care au în dotare App-Connect sau Car-Net vor avea Internet gratuit de 10 GB pe lună, timp de un an. Incepem acum cu noul Tiguan.

Bogdan Florea
Brand Manager Volkswagen
Funcția App-Connect îi ajută pe utilizatorii mașinilor Volkswagen să își conecteze telefoanele inteligente la sistemul multimedia și apoi să opereze aplicații aprobate de la ecranul tactil al autovehiculului. Sistemul este compatibil cu orice tip de smartphone prin platformele Android Auto, Apple Car şi Mirrorlink.

“Am încheiat parteneriatul cu Vodafone România pentru a putea oferi clienţilor noştri servicii de internet de calitate şi conectivitate, oriunde s-ar afla.

Toate maşinile Volkswagen care au în dotare App-Connect sau Car-Net vor avea Internet gratuit de 10 GB pe lună, timp de un an. Incepem acum cu noul Tiguan. Car-Net constă în diferite pachete de servicii care asigură o mai bună informare a şoferilor înainte de a porni la drum și în timp ce sunt pe șosea, iar App-Connect le permite să îşi sincronizezea aplicaţiile de pe smartphone cu sistemul mulimedia,” a declarat Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen.

Comentarii (13)

  • @Madalescu

    Off topic

    Recomanda-mi te rog un SUV cu 7 locuri japonez. Nu ma pasioneaza "autobuzele", ma intereseaza masinile sport si normale.

    Vreau sa-i recomand unui prieten din Germania; cauta un SUV cu 7 locuri si i-as recomanda ceva japonez. Imi place Qashqai mai mult decat X-Trail, dar acesta e mai mare.

    Ce zici? Ai ocazia sa-ti lasi amprenta in realitate asupra cuiva.

    P.S. Nu e la misto
    8 10
  • @Bogdan AM
    @Bogdan AM cat din date sunt trimise imapoi pt stocare respectiv utilizare a noilor harti ? nu in ultima instanta pt a fi folosite in caz de ''nevoi speciale'' pt organelle de pol ? apoi cate dina ceste masini au fost testate antic Hacking ? ma refer la preluarea masinii si nu numai…. Apoi cum poti oprii copii de 18-19 ani care mai mult ca sigur o sa faca din masina un telefon mobil texting de exmplu …..? nu vor mai fii atenti !! mie unul nu mi-ar convenii ca un de asta care isi actualiza contu de (aici ar fi prea multe de adaugat) ….. sa ma loveasca sau mai stiu eu sa produca ceva mai grav . intrebarea e chair e asa nevoie de conecatre ?
    4 5
  • @@BogdanAM De hands free pe volan si comenzi vocale ai auzit?

    Nu mai traiti in anii '90 cu mentalitatile alea de dupa 45 de ani de comunism...
    5 4
  • hazard
    probabil numai pe modelele cu motoare diesel, sa mai vanda si ei ceva...
    3 2
  • Interesant. In traducere libera : ''prostilor va vom momi in continuare cu abureli, asa cum stapanii momesc cainii cu oase'' . Lor chiar nu le este putin jena ? Au manarit fara absolut nici o rusine, au manipulat intreaga clasa de cumparatori dedicati lor, acum tot cu gandul la profit au ramas, in schimb calitatea au lasat-o pe ultimul lor.


    PS: Bordul noului Tiguan din imagine ma duce cu gandul la bordul lui Hyundai i20 , seamana izbitor. E doar o observatie !
    7 9
  • Alegerea e foarte simpla: Toyota Landcruiser sau Mazda CX-9.
    Mai e si Lexus GX.
    Si daca vrei cu adevarat o alternativa la jafurile germane poti alege oricand un Volvo XC90.
    Toate cele 4 modele, desi 2 japoneze nu sunt premium, ofera un raport calitate/pret net superior marcilor germane.
    4 3
  • @@ioi

    Cele 2 nu sunt premium teoretic . In practica daca urci in interiorul unui Land Cruiser 150 ( banuiesc ca la acesta te-ai referit fiind accesibil fata de LC200 ) sau CX-9 vezi ca materialele sunt de clasa premium. De astfel intreg ansamblul tehnic al lui LC 150 dedicat pt escapade off-road este unul 100% premium . Acelasi sistem il ofera Toyota si pe Lexus GX 460, un model in sine premium. De astfel mai exista Lexus LX facelift 2 . Al doilea facelift. Acum stau si ma intreb daca faceliftul arata schimbat si chiar superior oricarui concurent de pe piata, chiar si unui Range Rover , cum va arata noua generatie a lui LX ?

    http://www.lexus.com/cm-img/gallery/2016/LX/Lexus-LX-570-dualscreenrearseatentertainmentsystem-gallery-overlay-1204x677-LEXLXGMY160006.jpg

    http://www.lexus.com/cm-img/gallery/2016/LX/Lexus-LX-570-cabernetsemianilineleatherinteriortrim-gallery-overlay-1204x677-LEXLXGMY160008.jpg


    http://www.lexus.com/cm-img/gallery/2016/LX/Lexus-LX-570-coolbox-gallery-overlay-1204x677-LEXLXGMY160022.jpg

    http://www.lexus.com/cm-img/gallery/2016/LX/Lexus-LX-570-blackonyx-gallery-overlay-1204x677-LEXLXGMY160034.jpg

    http://www.gdnonline.com/gdnimages/20151116%5CRearSeatEntertainmentSystem.jpg


    https://farm6.staticflickr.com/5741/22330477256_e14f4df31d_c.jpg


    http://assets.local-car-finder.com/images//10915/10915_st1280_059.png
    2 6
  • @ @ioi

    Daca esti madalescu, speram sa te semnezi.

    Asa sa enumar niste SUV-uri japoneze, stiu si eu, ca le cunosc.
    Voiam ceva subtilitati, ceva sfaturi, ceva ...

    Dar oricum, merci. Ca aspect clar CX-9 e cea mai faina dintre jape.
    1 2
  • @madalina aka sergiu si andrei
    oferta este facuta de reprezentantii volkswagen in ro, ia zi-mi tu care e legatura dintre acestia si cei care s-au ocupat de frauda?
    7 1
  • @lorinczi
    Lasa-l tata ca e pe pastile.
    7 3
  • @lorinczi.thomas

    Reprezentantii VW din RO crezi ca fac totul de capul lor ? Totul se intampla sub comanda VW. Au tintit slabiciunea pietei romanesti fata de mitul cu ''calitatea'' germana, si faptul ca in RO ''sindromul de turma'' este ''la moda'' i-a facut sa ofere ceva care sa-i atraga mai mult pe romani. Zar ochit ! Pot sa pun pariu de pe acum ca le-a reusit. Cum romanasi nu se mai clinteau de la semafor de dragul ''internetului'' , acum vor naviga gratis. DAS SMEN AUTO !
    6 6
  • @@lorinczi
    Pe pastile sau pe nepastile , omul are pareri extrem de pertinente pe are nu poti sa le combati cu argumente. Cam asta e adevarul
    1 3
  • De ce doar in Romania ? De ce nu in toata lumea? Chiar asa a ajuns Marele Volkswagen sa coboare ochii interesat la acest fief marunt al adulatorilor Grupului VW, cum este Romania aka Cocalar Country?!
    Uh, chiar au ajuns rau!
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru