Lexus introduce o dotare inedită în standard: router Wi-Fi pentru toate modelele

de Sebastian Toma
Joi, 20.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Importatorul Lexus în România a anunţat că orice model al mărcii vândut în ţara noastră este dotat în standard cu router Wi-Fi. Acesta vine cu un contract de date, gratuit în primul an, în limita a 2GB pe lună.

Esential 2 gigabytes pe lună este limita de trafic de date a serviciului oferit de Lexus.
Lexus este prima marcă premium care introduce routerul W-Lan în dotarea standard pe piaţa din România. Importatorul mărcii japoneze în România oferă un contract de date gratuit alături de această dotare pentru un an, în limita a 2 GB pe lună, doar pe teritoriul ţării. Routerul respectiv este echipat cu o dublă-antenă şi poate să ofere internet wireless pentru cinci dispozitive în acelaşi timp. Respectiva dotare vine ca o completare la serviciile oferite de producătorul premium japonez în dotarea standard, printre care se numără o garanţie de cinci ani şi un pachet de mobilitate de cinci ani.

Lexus nu vrea să creeze modele accesibile de tipul lui Mercedes-Benz CLA

Cinci dispozitive pot fi conectate simultan la routerul W-Lan din dotarea modelelor Lexus vândute în România începând cu februarie 2014.

Toyota oferă acelaşi serviciu pentru modelul Avensis. Condiţiile serviciului sunt identice, clienţii beneficiind de internet în maşină fără costuri suplimentare timp de un an, cât timp nu folosesc sistemul în roaming şi nu depăşesc 2 GB de trafic de date pe lună.

Internetul în maşină nu este o premieră pentru constructorii premium, dar pachetele oferite în prezent de mărcile rivale implică şi un pachet de date achiziţionat odată cu automobilul sau folosirea traficului de date inclus furnizat de smartphone-ul şoferului, canalizat printr-un port dedicat telefonului mobil.

Şeful de design de la Toyota va conduce marca Lexus

Via Lexus

Comentarii (3)

  • Dacia Plant
    Si o sa apara imagini de genul:

    Cu ce esti conectat pe ftzbuck ?
    1. Telefon - like
    2. Tableta - share
    3. Pc/laptop - comm
    4. Lexus - like + share + comm
    12 0
  • marian
    mare vrajeala..... acelasi lucru il am si eu cu un router din asta http://www.tp-link.ro/products/details/?model=TL-MR3020 si un stick de date de la rds
    3 2
  • Vasilica
    Mareane tu ai nelimitat esti mai tare fata de ce ofera Lexus.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru