Toyota Avensis primeşte un router Wi-Fi în dotarea standard

de Sebastian Toma
Marti, 21.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a anunţat implementarea unei noi dotări standard în gama Avensis. Vorbim despre un hotspot WiFi, care costa 440 euro atunci când era dotare opţională, şi care îl face pe Avensis primul autoturism oferit în România cu internet în standard.

Esential 24 de GB de internet vor putea utiliza gratuit clienţii care vor beneficia de promoţia Toyota Avensis Hotspot.
Toyota Avensis a devenit prima maşină oferită în România cu internet Wi-Fi în standard. Vorbim despre sistemul Toyota Hotspot, care include un router W-LAN, oferit gratuit încă de la dotarea de bază a lui Avensis. Routerul este oferit gratuit împreună cu trafic de date pentru o perioadă de un an, în limita a 2 GB pe lună, disponibil doar pe teritoriul României. Până la cinci dispozitive pot fi conectate simultan la routerul din dotarea lui Avensis.

Router-ul de la bordul lui Toyota Avensis prezintă două antene 3G şi are garanţie de trei ani. La fel ca la oricare alt sistem de acest gen, routerul lui Avensis are o cartelă SIM pentru traficul de date. Până ca această dotare să fie introdusă în standard, Toyota Hotspot avea un preţ de 440 de euro cu TVA inclus. Cel mai ieftin Toyota Avensis oferit pe piaţa din România are un preţ de listă de 23.205 euro cu TVA inclus, fără alte oferte şi promoţii, versiunea reprezentând nivelul de echipare Comfort asociat motorizării D-4D de 2.0 litri.

Aşa arată interfaţa multimedia a lui Toyota Avensis facelift.

Urmareste Automarket
Facelift-ul lui Toyota Avensis a debutat la Salonul Auto de la Frankfurt în 2011 şi a intrat în producţie două luni mai târziu. Restilizarea a adus şi noutăţi pentru cea mai bine vândută motorizare a lui Avensis, 2.0 D-4D, care a fost revizuită pentru a reduce consumul de carburant şi emisiile de CO2, acestea atingând 119 grame CO2 pe kilometru, o reducere de 15% pentru unitatea de 124 CP.

Via Toyota

Comentarii (1)

  • Parca din cate stiu ''inovatia'' asta o avea standard si XJ Ultimate, cea cu ''ipad-uri'' integrate. Oricum cu toate ca nu-s fan. Ca un iubitor de automobile spun simple Felicitari celui mai mare producator al lumii. Chiar daca Lexus nu se ridica la nivelul Jaguar.
    7 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru