Internet

Miercuri, 23 Noiembrie 2022 | General

Logo-ul Kia creează confuzie. 30.000 de persoane se întreabă, lunar, pe internet ce marcă auto este "KN"

Noul logo al constructorului asiatic de automobile creează confuzie în rândul internauților. Potrivit statisticilor, circa 30.000 de persoane caută, în fiecare lună, ce mașină este "KN".
Vineri, 26 August 2016 | Masini electrice si hibride

Mașini conectate, riscuri mari: două exemplare Tesla Model S din Germania au fost furate de hoți prin aplicații și au dispărut complet de pe radarele GPS

Deși modulele GPS conectate constant la internet ar trebui să indice în fiecare moment poziția pe care o au exemplarele Model S și Model X, hoții din Germania au descoperit o metodă prin care să le facă dispărute. Și să le acceseze fără a avea nevoie de cheie.
Joi, 18 August 2016 | Masini autonome

O maşină autonomă va genera 4.000 GB de date de internet pe zi, la fel de mult ca aproape 3.000 de oameni

O maşină autonomă va genera zilnic circa 4.000 GB de date, adică la fel de mult ca aproape 3.000 de oameni care stau pe internet.
Vineri, 26 Februarie 2016 | Tehnologie

Noile atacuri cibernetice afectează maşinile: Nissan Leaf poate fi controlat prin telefon de oricine știe seria de şasiu

Nissan a blocat utilizarea aplicaţiei de smartphone pentru Leaf, întrucât hackerii puteau obţine acces la maşina electrică prin simpla cunoaştere a seriei de şasiu.
Miercuri, 22 Iulie 2015 | Tehnologie

Să ne facem griji? Experţii în siguranţă cibernetică au demonstrat în SUA abilitatea de a prelua acceleraţia şi frâna unei maşini conectate la internet

Conexiunea la internet, una dintre opţiunile principale disponibile pe o maşină modernă, poate ascunde o mulţime de probleme. Iar hackerii care pot prelua comanda volanului sunt doar una dintre ele.
Marti, 21 Ianuarie 2014 | Tehnologie

Toyota Avensis primeşte un router Wi-Fi în dotarea standard

Toyota a anunţat implementarea unei noi dotări standard în gama Avensis. Vorbim despre un hotspot WiFi, care costa 440 euro atunci când era dotare opţională, şi care îl face pe Avensis primul autoturism oferit în România cu internet în standard.
Miercuri, 24 Iulie 2013 | Feature

TOP 10: Dotări care vor deveni standard pe mașinile viitorului

Dacă tot am trecut în revistă 10 sisteme care vor dispărea în viitor de pe automobilele pe care le conducem, iată şi 10 sisteme cu care trebuie să ne obişnuim cât mai repede. Pentru că vor intra în echiparea de serie a tuturor modelelor noi în perioada următoare.
Luni, 02 Mai 2011 | Tehnologie

Ford aduce SYNC în Europa în 2012 cu Wi-Fi la bord

Începând cu anul 2012, clienţii Ford din Europa vor putea comanda automobile echipat cu sistemul Sync. Acestea vor avea şi o reţea Wi-Fi on-board.
Luni, 07 Martie 2011 | Siguranta

STUDIU: 19% din şoferi accesează internetul la volan

Unul din cinci şoferi a recunoscut că accesează internetul de pe telefonul mobil atunci când se află la volan. Studiul a avut un eşation de 912 persoane şi a fostă efectuat în SUA.
Luni, 29 Noiembrie 2010 | Tehnologie

Internetul va deveni un element obişnuit în automobile în trei ani

Automobilele ar putea fi echipate cu o conexiune internet integrată peste numai trei ani, estimează specialiştii din industria auto la Congresul Automobilwoche din Berlin.
Marti, 27 Iulie 2010 | General

STUDIU: Internetul, principala sursă de informare pentru cei care vor o maşină

Internetul devine o primă opţiune a clienţilor atunci când aceştia se decid să achiziţioneze un automobil. În ultima perioadă internetul a reuşit să surclaseze influenţa pe care revistele o aveau asupra deciziilor luate de cumpărători.
Luni, 12 Iulie 2010 | Video

Citroen va introduce Wi-Fi pentru şapte dintre modelele sale

Francezii de la Citroen vor introduce internet prin Wi-Fi pe modelele C3, C3 Picasso, C4, C4 Picasso, C5, C6 şi DS3. Acesta va funcţiona cu ajutorul unui modem pe USB şi va avea o funcţie de dezactivare automată a roaming-ului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 23 Mai 2010 | Tehnologie

Audi va oferi internet wireless din fabrică pe A8

Audi va oferi internet wireless în habitaclul lui A8. Limuzina germană va deveni astfel primul model de serie care dispune de această tehnologie din fabrică.
Miercuri, 09 Decembrie 2009 | Formula 1

Experti media: Cursele de F1 trebuie transmise pe internet

Mai multi experti din industria media considera ca internetul trebuie sa devina principalul canal de distributie pentru Formula 1.
Luni, 21 Septembrie 2009 | Tehnologie

Peugeot 5008 ofera internet wireless in miscare

Viitorii cumparatori ai monovolumului 5008 vor putea accesa internetul wireless cu un simplu modem 3G si cu o cartela SIM a unui operator de telefonie mobila.
Joi, 04 Iunie 2009 | Intern

Dacia avertizeaza despre o noua inselatorie pe internet

Mai multi romani au fost pacaliti de un concurs fantoma pe internet. Presupusii castigatori ai concursului urmau sa primeasca un automobil Logan daca plateau o taxa de curierat cuprinsa intre 250 si 650 de euro.
Joi, 16 Aprilie 2009 | General

Cautarile "Ford" pe Google, presarate cu virusi

Ford doreste sa atraga atentia clientilor sai cu privire la un atac de tip malware care atrage vizitatorii pe pagini malitioase ce nu au legatura cu compania americana.
Joi, 19 Martie 2009 | Tehnologie

Cadillac da internet wireless pe modelele sale

Cadillac pune la dispozitia clientilor sai un serviciu de internet wireless pentru accesarea site-urilor preferate de pe laptopuri sau PDA din habitaclu.
Miercuri, 18 Martie 2009 | O lume nebuna

Factura de 23.000 de euro pentru ca a urmarit patru episoade Top Gear

Un britanic a downloadat patru episoade Top Gear in timp ce se afla in vacanta de iarna. Pentru ca era in roaming, factura ulterioara a fost una astronomica.
Luni, 05 Ianuarie 2009 | Tehnologie

Blaupunkt pregateste un sistem radio auto prin internet

Statiile radio care se pot asculta pe internet vor fi disponibile in curand si in masini, printr-un sistem dezvoltat de Blaupunkt si miRoamer.

Tag-uri similare

Ford, Dacia, Peugeot, Cadillac, Logan, Top Gear, concurs, internet, 5008, wireless
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru