Audi va oferi internet wireless din fabrică pe A8

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 23.05.2010
Audi va oferi internet wireless în habitaclul lui A8. Limuzina germană va deveni astfel primul model de serie care dispune de această tehnologie din fabrică.

Acum câteva zile, Audi anunţa că vrea să revoluţioneze modul în care clienţii vor avea acces la anumite dotări suplimentare pentru maşina pe care şi-o achiziţionează. Ei bine, germanii au anunțat că fac primul pas înspre implementarea unui asfel de sistem, aceste dotări urmând să poată să fie downloadate prin intemediul conexiunii fără fir, opţiune cu care modelul A8 va fi înzestrat din fabrică.

Un rooter va crea o reţea locală de comunicaţie fără fir care oferă acces la internet (WiFi), iar pasagerii işi pot conecta dispozitivele portabile pentru a putea naviga. Pentru a activa conxiunea la internet, clienţii pot introduce o cartela SIM specială în locaşul din consola centrală a maşinii sau pot utiliza un telefon mobil care să dispună de funcţia SAP (SIM Acces Profile).

Viteza maximă pe care conexiunea o va avea este de 7.2 Mb/sec, iar mulţumită antenei de pe plafonul maşinii Audi garantează o stabilitate ridicată a acesteia. În urma acestei decizii, Audi A8 va deveni primul model de serie care dispune de internet wireless montat din fabrică.

Via | WCF

Comentarii (10)

  • super
    toti producatorii ar trebui sa ofere asta
    12 2
  • mare noutate.

    BMW a pus prima data aceasta optiune
    si chiar si Peugeot are pe un monovolum de 20 de mii de euro, 5008.

    MAREEE BRANZAAAA.
    5 12
  • ...
    Dispozitivul se numeste "ROUTER" nu "ROOTER" pentru ca provine de la "route", nu de la "root"
    6 2
  • he he he
    Defapt Ford a oferit optiunea asta, cu OnStar, dar nah, daca va place voua, atunci BMW:))
    6 4
  • pt baietii care nu inteleg textul
    primul model de serie care dispune de această tehnologie din fabrica
    primul model de serie care dispune de această tehnologie din fabrica
    primul model de serie care dispune de această tehnologie din fabrica
    primul model de serie care dispune de această tehnologie DIN FABRICA
    6 5
  • Iar si iar
    Ma miram eu cand o sa inceapa habarnistii bmw sa polueze si stirea asta...Habar nu aveti pe ce lume traiti, stiti ce este ala internet wireless..internet fara cablu in INTERIORUL MASINII. Si da, AUDI este primul care a facut asta.
    7 2
  • serifu
    @!
    iti crestea un coy in talpa daca nu aduceai vorba de bemveu. nu suntem curiosi de tine, paduche
    1 3
  • @serifu
    ce nume de cocalar
    limitatule invata sa vorbesti!
    2 0
  • Super idee doar ca aceasta chestie o poti avea foarte ieftin pe orice masina. Iti iei telefon mobil cu Android, instalezi softul de tethering, iti faci un abonament de date si gata, ai router wireless in masina. Iti mai iei si o alimentare auto pt acel telefon si in timp ce u il folosesti ca GPS ceilalti din masina pot sta pe net.
    Super, nu?
    0 0
  • andr3i
    A8
    Au inceput cei de la Audi si speram k si ceilalti constructori vor adopta optiunea asta si atunci o sa stai numai in spate...:).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru