Service BMW

Miercuri, 08 Aprilie 2020 | Intern

Programe noi pentru clienții din România: Kia și Grupul BMW vor prelungi garanția vehiculelor

Kia și Grupul BMW au pregătit un nou serviciu pentru clienții din România: garanția vehiculelor care ar fi trebuit să expire în această perioadă va fi prelungită în mod automat. În cazul modelelor din cadrul grupului german, garanția va fi extinsă până în 31 mai, în timp ce pentru clienții Kia, garanția va fi prelungită până în 30 iunie.
Miercuri, 22 Mai 2019 | Intern

BMW România introduce programe speciale destinate clienților de vehicule noi și second-hand: programări și verificări online

BMW România a pregătit o serie de programe speciale atât pentru cei care au achiziționat mașini noi, cât și pentru cei care au cumpărat un model second-hand. Clienții vor putea face programări online în centrele BMW, vor putea verifica dacă modelul lor face parte dintr-o acțiune de rechemare și vor putea lua parte la campanii de service gratuite sau cu prețuri speciale.
Marti, 01 Aprilie 2014 | Intern

BMW anunţă un recall în România: 37.500 de mașini sunt chemate în service

Importatorul BMW în România a anunţat astăzi o campanie de verificare în service pentru toate modelele sale importate de persoane fizice în ţară în perioada 2010-2013. BMW România doreşte să le verifice kilometrajele, pentru a se asigura că nu există afişări eronate ale rulajului.
Marti, 01 Noiembrie 2011 | Siguranta

BMW face un recall de 32.000 de unităţi în SUA

BMW va rechema 32.000 de unităţi echipate cu motoare V8 şi V12 vândute pe piaţa din SUA pentru a înlocui circuitele integrate ale pompelor de apă auxiliare.
Vineri, 09 Aprilie 2010 | General

BMW a deschis un centru de service pentru modelele clasice

BMW si-a extins centrul de restaurare al modelelor clasice pentru publicul larg. Acesta se numeste Classic Center si are sediul in Munchen.

Tag-uri similare

BMW, service BMW, modele clasice, BMW Classic Center
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru