Serviciu

Marti, 30 Octombrie 2018 | Masini autonome

Volkswagen va lansa un serviciu de car hailing cu mașini autonome: proiectul va debuta anul viitor în Israel, în parteneriat cu Mobileye

Volkswagen și divizia Mobileye de la Intel au semnat un parteneriat pentru lansarea unui serviciu de car hailing cu mașini autonome. Proiectul va debuta anul viitor în Israel cu primele teste, urmând ca lansarea comercială să aibă loc în 2022.
Luni, 29 Ianuarie 2018 | Intern

Măsuri pe piața mașinilor second-hand: clienții vor putea să ceară informații prin SMS despre numărul de kilometri, eventualele probleme tehnice sau daunele vehiculelor pe care doresc să le cumpere

Autoritățile vor să introducă un serviciu prin care, cu ajutorul unui SMS, cumpărătorii vor putea să afle date despre istoricul de kilometri ai unui autovehicul, eventuale probleme tehnice sau daunele mașinilor second-hand pe care doresc să le cumpere.
Duminica, 28 Martie 2010 | O lume nebuna

GM foloseste Facebook si Twitter pentru a da de clientii nemultumiti

GM a decis sa deschida un serviciu inedit de relatii cu clientii. Agentii angajati au ca scop identificarea mesajelor in care persoanele vorbesc despre problemele aparute la masinile produse de GM.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru