Soferi romani

Miercuri, 18 August 2021 | Intern

Sondaj: Peste 33% dintre șoferii români utilizează doar carburanți premium

Peste 50% dintre șoferii români alimentează cu carburant premium cel puțin ocazional, iar unul din trei utilizează exclusiv acest tip de carburant, potrivit unui sondaj efectuat la nivel național. Pentru 74% dintre șoferi, calitatea carburantului reprezintă un factor determinant în alegerea stației de alimentare.
Marti, 27 Iulie 2021 | Intern

Șoferii din România nu vor mai fi obligaţi să prezinte Cartea Verde la intrarea în Marea Britanie

Conducătorii autovehiculelor din România nu vor mai fi obligaţi, din 2 august, să prezinte documentul Carte Verde la intrarea în Muntenegru şi Marea Britanie, potrivit unui comunicat emis de Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România (BAAR).
Marti, 19 Ianuarie 2021 | Intern

Sondaj: Șoferii din România alocă cel mult 4 ore și 500 de lei pentru pregătirea mașinii de sezonul rece

Șoferii din România își folosesc mașinile la fel de des iarna precum în restul anului. Ei alocă până la 4 ore pregătirii mașinii pentru sezonul rece, iar în cele mai multe cazuri (peste 70%), bugetul în acest scop este de sub 500 de lei.
Luni, 16 Noiembrie 2020 | Intern

Studiu: jumătate dintre șoferii români afectați de pandemie au amânat achiziția unei mașini sau au ales o variantă mai ieftină

Pandemia a determinat jumătate dintre șoferii români să își modifice planurile de achiziție a unei mașini și să aleagă o mașină mai ieftină sau să amâne achiziția, potrivit unui studiu EY. Unul din cinci români a amânat achiziția unei mașini pentru o perioadă de până la 2 ani.
Vineri, 29 Noiembrie 2019 | Intern

Studiu: 69% dintre șoferii români admit că depășesc viteza legală cu bună știință: aproape jumătate dintre ei parchează mașina în locuri interzise

Aproape 70% dintre șoferii români au recunoscut că depășesc viteza legală cu bună știință, în timp ce jumătate dintre ei spun că parchează mașina în locuri interzise, potrivit unui studiu realizat de Continental și Academia Titi Aur. Toți șoferii consideră că traficul din țară s-a înrăutățit în ultimul an, ei reclamând aglomerația și lipsa de civilizație.
Joi, 26 Septembrie 2019 | Intern

Sondaj: Un sfert dintre șoferii români au adormit la volan, iar 52% au condus mai mult de 8 ore fără întrerupere

Aproximativ 24% dintre șoferii români au adormit cel puțin o dată la volan, iar 52% au condus mai mult de 8 ore fără întrerupere, potrivit unui sondaj la care au participat peste 16.000 de respondenți.

Tag-uri similare

Romania, soferi, sondaj, soferi romani
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru