Spyker C8 Aileron

Joi, 03 Martie 2016 | GENEVA 2016

Spyker C8 Preliator, supercarul botezat după un avion de vânătoare din Primul Război Mondial

Spyker a renăscut oficial la Geneva cu supercarul C8 Preliator. Doar 50 de unități vor fi produse, toate echipate cu un motor Audi de 525 de cai putere.
Marti, 16 Iulie 2013 | Reportaj

REPORTAJ: Haosul dulce de la Goodwood

În fiecare an, pe un domeniu cam cât un judeţ din România, un lord excentric organizează cel mai mare eveniment auto din Marea Britanie. Anul acesta am gustat şi noi o bucată din haosul dulce al manifestării care depăşeşte în fast orice salon auto.
Marti, 19 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Spyker B6 - conceptul care anunţă relansarea brandului la Geneva

Constructorul olandez Spyker va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Geneva conceptul B6. Prototipul va marca renaşterea brandului şi va da naştere unui model complet nou, cel mai probabil un rival pentru Porsche 911.
Joi, 08 Aprilie 2010 | Video

VIDEO: Autocar pune la incercare noul Spyker C8 Aileron

Steve Sutclife, unul dintre veteranii Autocar, scoate la incalzire cel mai nou model produs de Spyker: C8 Aileron. Modelul spotiv promite o experienta deosebita in materie de design si executie.
Luni, 15 Martie 2010 | Autoipoteze

Saab ar putea lansa un supercar bazat pe conceptul Aero X

Spyker ar putea ajuta constructorul suedez sa materializeze conceptul Aero X, prezentat in 2006 la Geneva. Olandezii se gandesc la un supercar bazat pe noul C8 Aileron.

Tag-uri similare

Spyker C8 Aileron, Autocar test, Saab Aero X, Saab si Spyker, test Spyker C8 Aileron, Victor Mller, video Spyker, video Spyker C8 Aileron
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru