Statistici

Luni, 21 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Românii cumpără tot mai multe mașini electrice și hibrizi: vânzările au crescut cu peste 80% în primele patru luni din 2018

Vânzările de mașini electrice și hibrizi în România au crescut cu 83% în primele patru luni din acest an, în comparație cu aceeași perioadă de anul trecut. În total, în țara noastră au fost vândute peste 1.000 de astfel de vehicule noi de la începutul anului, potrivit unei statistici a Asociației Producătorilor și Importatorilor de Autoturisme (APIA).
Miercuri, 16 Decembrie 2015 | Intern

Avem o imagine proastă: şoferii din România, pe locul trei în topul celor mai slabi din Europa

Şoferii din România sunt percepuţi ca fiind printre cei mai slabi din Uniunea Europeană atât de locuitorii din ţara noastră, cât şi de cei din ţările europene.
Luni, 14 Decembrie 2015 | Formula 1

Semnal de alarmă: depăşirile au scăzut cu 20% în sezonul 2015

Numărul depăşirilor a scăzut cu 20% în sezonul 2015 al Formulei 1 comparativ cu anul precedent, iar aproape 10% dintre acestea au fost realizate de un singur pilot: Max Verstappen.
Joi, 05 Noiembrie 2015 | Intern

Suntem codaşii Europei: România, pe ultimul loc la numărul de maşini pe mia de locuitori

Oricât de aglomerat este traficul, statistica nu minte: doar doi români din 10 au maşină, astfel că România ocupă ultimul loc în Uniunea Europeană la rata de penetrare a industriei auto.
Joi, 03 Februarie 2011 | General

Gamerii au şanse mai mari să facă un accident auto

Pe lângă ruperea de realitate şi amorţirea capacităţilor de socializare, gamerii înfocaţi prezintă un risc suplimentar de provocare a accidentelor rutiere.
Luni, 25 Octombrie 2010 | Formula 1

STATISTICA: Coreea de Sud, cea mai lungă cursa din ultimii 50 de ani

Coreea de Sud a găzduit duminică cea mai lungă cursa de Formula 1 din ultima jumătate de secol, fiind întrecută doar de Indianapolis şi Monte Carlo în 1960.

Tag-uri similare

Marele Premiu al Coreei de Sud, statistici, accidente auto, jocuri video, riscuri accidente
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru