Svo

Miercuri, 20 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Jaguar Land Rover anunță versiuni SVO pentru modelele electrice și plug-in hybrid din grup: lansările, programate în “anii următori”

Jaguar Land Rover a anunțat că divizia Special Vehicle Operations va lansa versiuni speciale SVO pentru toate modelele electrice și plug-in hybrid din grup, în “anii următori”, cu excepția SUV-ului electric I-Pace.
Luni, 12 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Divizia SVO va pregăti versiuni speciale și pentru modelele electrice Jaguar Land Rover: britanicii nu se vor axa doar pe îmbunătățirea performanțelor

John Edwards, șeful Special Vehicle Operations (SVO), a confirmat că divizia pe care o conduce va pregăti versiuni speciale și pentru modelele electrice din familia Jaguar Land Rover. Britanicii spun că nu se vor axa doar pe îmbunătățirea performanțelor.
Luni, 07 Septembrie 2015 | Modele noi

Range Rover Sentinel este primul model blindat produs oficial de către constructorul britanic

Divizia de automobile speciale Land Rover SVO a lansat modelul Range Rover Sentinel, o versiune blindată a luxosului SUV britanic.
Duminica, 03 Mai 2015 | General

Jaguar va renunța la denumirile R-S și R-S GT, dar va folosi logo-ul SVR pentru cele mai puternice versiuni

Jaguar renunță la denumirile R-S și R-S GT, deoarece a constatat că aceastea derutează clienții. În viitor, modelele Jaguar extreme vor folosi logo-ul SVR.

Tag-uri similare

Jaguar, svo, jaguar svr, jaguar range rover
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru