Divizia SVO va pregăti versiuni speciale și pentru modelele electrice Jaguar Land Rover: britanicii nu se vor axa doar pe îmbunătățirea performanțelor

de Cornel Șocariciu
Luni, 12.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
John Edwards, șeful Special Vehicle Operations (SVO), a confirmat că divizia pe care o conduce va pregăti versiuni speciale și pentru modelele electrice din familia Jaguar Land Rover. Britanicii spun că nu se vor axa doar pe îmbunătățirea performanțelor.

John Edwards, șeful diviziei Special Vehicle Operations (SVO), a confirmat că vom vedea și modele electrice de performanță modificate de inginerii și designerii din cadrul SVO. Acesta vede o mulțime de provocări în realizarea acestor proiecte, dar este convins că o să obțină rezultatele așteptate.

"Cu siguranță vorbim despre o provocare diferită, dar văd o oportunitate în acest lucru. În plus, inginerii SVO adoră să rezolve astfel de încercări", a declarat Edwards.

Primul model care ar putea primi tratamentul SVO este SUV-ul electric Jaguar I-Pace. Modelul a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva și oferă 400 de cai putere și 696 Nm. Autonomia oferită ajunge la 480 de kilometri în ciclul WLTP.

În același timp, John Edwards este de părere că un model electric pregătit de SVO nu ar trebui să ofere doar mai multă putere, ci și o serie de accesorii de vârf.

"Regulile pentru un model de performanță tradițional (cu motor cu combustie internă) sunt deja trasate, iar noi reacționăm conform acelor reguli.

În cazul vehiculelor electrice, regulile nu au fost încă subliniate, iar acest lucru oferă opotunități", a completat oficialul SVO.

Via | Motoring

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru