Tara Galilor

Marti, 10 Mai 2022 | Industrie

Aston Martin DBX707, cel mai puternic SUV de lux din lume, a intrat în producție

Aston Martin DBX707 a intrat în producție la uzina din St Athan, Țara Galilor. Cel mai puternic SUV de lux din lume este asamblat manual și va fi comercializat în peste 50 de țări la nivel global.
Joi, 09 Iulie 2020 | Industrie

Aston Martin DBX a intrat în producție: primele livrări vor începe în luna iulie

Aston Martin a anunțat începerea producției pentru DBX, primul SUV din istoria sa, în cadrul uzinei din Țara Galilor. Primele exemplare Aston Martin DBX vor ajunge la clienți până la sfârșitul lunii iulie.
Miercuri, 12 Iunie 2019 | Industrie

Aston Martin a inaugurat noua fabrică din Țara Galilor: primele prototipuri ale SUV-ului DBX au ieșit pe poarta uzinei din St Athan

Aston Martin a inaugurat noua sa uzină din Țara Galilor, acolo unde va fi produs primul SUV al companiei. DBX va fi lansat până la sfârșitul anului 2019, iar primele prototipuri au ieșit deja pe poarta fabricii din St Athan.
Marti, 11 Septembrie 2018 | Industrie

Confirmare oficială: primul model electric de la Aston Martin se va numi Rapide E și va fi produs în Țara Galilor din 2019

Aston Martin a anunțat că fabrica sa din St Athan, Țara Galilor, va deveni un adevărat “centru al electrificării”. Din 2019, aici va fi produs primul model electric de la Aston Martin, numele confirmat fiind Rapide E. Tot aici vor fi construite și modelele brandului Lagonda.
Luni, 23 Iulie 2018 | Industrie

Aston Martin, tot mai aproape de finalizarea fabricii din Țara Galilor: primul SUV al constructorului va fi produs acolo din 2019

Aston Martin a încheiat o nouă etapă în construcția fabricii sale din St Athan, Țara Galilor și anunță că lucrările sunt în grafic. Uzina își va începe activitatea în 2019, fiind locul unde va fi produs primul SUV Aston Martin.
Miercuri, 14 Februarie 2018 | Industrie

Aston Martin lucrează la finalizarea fabricii unde va fi produs SUV-ul DBX: primele prototipuri vor fi gata până la sfârșitul anului

Aston Martin se pregătește să termine lucrările de construcție la fabrica sa din Țara Galilor, acolo unde va fi produs primul lor SUV. Crossoverul DBX va avea primele prototipuri până la sfârșitul acestui an.

Tag-uri similare

Aston Martin, SUV, fabrica, crossover, DBX, St Athan, Tara Galilor, conversie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru