Conversie

Marti, 06 Noiembrie 2018 | Industrie

Volkswagen vrea să convertească două fabrici pentru producția de mașini electrice: sunt vizate uzinele germane din Emden și Hanovra

Volkswagen vrea să convertească fabricile sale din Emden și Hanovra (ambele în Germania), astfel încât acestea să construiască mașini electrice, potrivit unui plan al grupului ce va fi făcut public pe 16 noiembrie, susține presa germană.
Miercuri, 14 Februarie 2018 | Industrie

Aston Martin lucrează la finalizarea fabricii unde va fi produs SUV-ul DBX: primele prototipuri vor fi gata până la sfârșitul anului

Aston Martin se pregătește să termine lucrările de construcție la fabrica sa din Țara Galilor, acolo unde va fi produs primul lor SUV. Crossoverul DBX va avea primele prototipuri până la sfârșitul acestui an.
Sambata, 09 Iunie 2012 | General

Un exemplar rar Ferrari Testarossa Spider văzut pe străzile din Los Angeles

Legendarul model Ferrari Testarossa a avut și o versiune decapotabilă. Este extrem de rar, deoarece un singur exemplar oficial a fost construit.
Luni, 10 August 2009 | Mediu

Hummer-ul care consuma doar 2.3 litri/100 km

Pentru cei care credeau ca un SUV de dimensiunile Hummer-ului nu poate oferi un consum redus de carburant, compania Raser Technologies a gasit solutia: un tren de rulare hibrid ce poate fi incarcat si de la priza.
Luni, 01 Iunie 2009 | Modele noi

Exemplarele GM si Chrysler nevandute, transformate in hibrizi

Un om de afaceri american a anuntat ca va cumpara 300.000 de exemplare Chrysler si GM din curtea dealerilor care urmeaza sa fie inchisi, pentru a le transforma in hibrizi pe hidrogen.

Tag-uri similare

GM, Chrysler, hibrid, tehnologie, Statele Unite, mediu, consum, Hummer, hidrogen, California
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru