Un exemplar rar Ferrari Testarossa Spider văzut pe străzile din Los Angeles

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Sambata, 09.06.2012
Legendarul model Ferrari Testarossa a avut și o versiune decapotabilă. Este extrem de rar, deoarece un singur exemplar oficial a fost construit.

Puțină lume știe că legendarul Ferrari Testarossa a avut și o versiune decapotabilă. A existat un singur exemplar oficial construit de Pininfarina special pentru Gianni Agnelli, șeful Fiat din acea vreme. Acest exemplar i-a fost oferit cadou lui Agnelli. Acel model argintiu a stârnit însă multă invidie și mulți alți clienți au vrut să cumpere un Testarossa decapotabil. Însă Ferrari i-a refuzat pe toți motivând problemele structurale pe care le-ar aduce o asemenea conversie.

Dar dacă există cerere, exită și ofertă. Tuneri independenți ca Straman au preluat problema și nu se dau în lături să convertească modele Testarossa Coupe în versiune Spider. Chiar și așa, modelele Testarossa Spider sunt extrem de rare. Un astfel de exemplar a fost văzut de curând pe străzile din Los Angeles, iar filmul a ajuns rapid pe YouTube.

Comentarii (1)

  • una dintre masinile fascinante...ale copilariei..cand l-am vazut prima data...ma tot uitam si nu stiam care-i mai tare..testsrossa sau contach?
    26 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru