Taxa de mediu

Miercuri, 28 August 2019 | Intern

Ministerul Mediului caută o metodă prin care să scoată mașinile Euro 0, 1, 2 și 3 din circulație: “Trebuie să găsim un mod în care să nu putem fi atacați la Curtea Europeană de Justiție”

Maşinile cu normele de poluare Euro 0, 1, 2 sau 3 ar trebui cumva scoase din circulație şi trebuie gândită pentru anul viitor o modalitate de a face acest lucru, în aşa fel încât România să nu fie atacată la Curtea Europeană de Justiţie, a declarat ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu.
Joi, 01 Octombrie 2015 | Industrie

OPINIE: Domnilor Miniştri, amendaţi-vă testele oficiale de omologare!

Autorităţile din România au anunţat că mărcile VW Group prezente la noi vor plăti "diferenţa de Taxa de Mediu" între emisiile oficiale şi cele reale. Problema este că miniştrii noştri nu au înţeles aproape nimic din Criza Volkswagen şi că nu vor putea cere niciodată aceste sume.
Marti, 07 August 2012 | Intern

Ministerul Mediului: "Taxa de mediu ar putea reveni la toamnă"

Rovana Plumb, noul Ministru al Mediului, a anunţat că echipa sa pregăteşte o nouă formulă a taxei de mediu, aplicabilă tuturor vehiculelor înmatriculate pentru prima oară în România, care va fi prezentată în toamnă.
Joi, 29 Ianuarie 2009 | Intern

Persoanele cu dizabilitati te pot scapa de taxa auto

Un barbat cu handicap din Craiova se ofera prin mica publicitate sa ajute un concetatean sa scape de plata taxei auto contra sumei de 1000 de euro.

Tag-uri similare

taxa, RAR, taxa poluare, lege, taxa auto, Taxa de mediu, scutire, handicap
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru