Tcr

Marti, 13 Decembrie 2022 | Motorsport

Primele imagini cu noua Honda Civic Type R TCR, o mașină construită pentru cursele de turisme

Honda a publicat primele imagini oficiale cu Civic Type R TCR, o mașină construită special pentru cursele de turisme. Noua mașină de competiție este dezvoltată de divizia de performanță Honda Performance Development, iar aceasta își va face debutul competițional în aprilie 2023.
Vineri, 17 Iulie 2020 | General

Cupra a produs primele exemplare Leon Competicion: modelul cu 340 CP va debuta weekend-ul acesta pe circuitul de la Mugello

Cupra a produs primele două exemplare Leon Competicion. Modelul va debuta în seria TCR Italy, prima etapă fiind programată pentru intervalul 17 - 19 iulie pe circuitul de la Mugello.
Luni, 22 Octombrie 2018 | Motorsport

Prima apariție pe circuit a lui Cupra e-Racer: modelul electric va putea fi admirat din 2020 în cadrul unui campionat de turisme

Prima apariție pe circuit a modelului electric Cupra e-Racer a avut loc în acest weekend în Barcelona. Versiunea dedicată curselor de turisme oferă 670 de cai putere și accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.2 secunde.
Vineri, 19 Octombrie 2018 | Motorsport

Chinezii de la Lynk&Co iau cu asalt motorsportul: din 2019, sedanul 03 va concura în Cupa Mondială de Turisme

Echipa Cyan Racing revine în competițiile de turisme începând cu anul viitor. Suedezii au pregătit o versiune de circuit a sedanului Lynk&Co 03, model pe care producătorul chinez l-a prezentat în urmă cu doar câteva săptămâni.

Tag-uri similare

WTCC, Lynk&Co 03, cyan racing, tcr, wtcr, link&co
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru