Lynk&Co 03

Luni, 04 Martie 2019 | Concepte

Lynk&Co prezintă Cyan 03 Concept: versiunea de stradă a sedanului cu care chinezii vor concura în Cupa Mondială de Turisme promite 528 CP

Lynk&Co a publicat primele imagini și detalii cu noul Cyan 03 Concept. Prototipul este derivat din sedanul de circuit Cyan 03 TCR, model pe care chinezii îl vor utiliza în sezonul actual în cadrul Cupei Mondiale de Turisme (WTCR). Sub capota conceptului se află un motor turbo de 2.0 litri de 528 CP și 504 Nm.
Vineri, 19 Octombrie 2018 | Motorsport

Chinezii de la Lynk&Co iau cu asalt motorsportul: din 2019, sedanul 03 va concura în Cupa Mondială de Turisme

Echipa Cyan Racing revine în competițiile de turisme începând cu anul viitor. Suedezii au pregătit o versiune de circuit a sedanului Lynk&Co 03, model pe care producătorul chinez l-a prezentat în urmă cu doar câteva săptămâni.
Sambata, 01 Septembrie 2018 | Modele noi

Primul sedan al chinezilor de la Lynk&Co, dezvăluit complet: interior modern, platformă Volvo și versiune hibridă

Lynk&Co, brandul auto lansat recent de Geely, a publicat noi imagini oficiale cu interiorul și exteriorul sedanului 03, alături de specificațiile tehnice. Chinezii spun că Lynk&Co 03 îmbină eleganța și confortul cu agilitatea și caracterul sportive, iar interiorul este unul modern cu elemente de calitate.
Luni, 06 August 2018 | Modele noi

Imagini oficiale cu Lynk&Co 03, primul sedan al constructorului chinez: platformă de Volvo și tehnologii moderne

Lynk&Co, brandul auto lansat recent de Geely, a publicat primele imagini cu sedanul 03. Modelul va fi prezentat în luna septembrie, iar chinezii spun că acesta va integra tehnologii moderne și materiale de calitate.
Duminica, 22 Iulie 2018 | Modele noi

Primele imagini cu Lynk&Co 03: sedanul este testat sub camuflaj înainte de lansarea oficială

Lynk&Co a publicat mai multe fotografii cu sedanul 03 sub un camuflaj puternic realizate în timpul unor teste premergătoare lansării oficiale.

Tag-uri similare

Lynk&Co, Lynk&Co 03
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru