Tehnologii

Marti, 18 Septembrie 2018 | Economic

Volkswagen, BMW și Daimler, în colimatorul Comisiei Europene: investigație privind existența unui posibil cartel între producătorii germani

Comisia Europeană a început o investigație oficială pentru a stabili dacă Volkswagen, BMW și Daimler au format un cartel pentru evitarea concurenței în dezvoltarea sistemelor de control al emisiilor. Autoritățile au informații referitoare la întâlniri secrete între oficialii constructorilor în care s-a discutat despre tehnologiile menite să limiteze emisiile poluante ale mașinilor.
Marti, 09 Ianuarie 2018 | Masini autonome

Colaborare: Volkswagen, BMW și Nissan vor lucra cu Intel la dezvoltarea unor noi tehnologii pentru mașinile autonome

Grupul Volkswagen, BMW și Nissan vor colabora cu divizia Mobileye de la Intel în vederea dezvoltării de noi tehnologii pentru mașinile autonome, după cum a declarat șeful Intel, Brian Krzanich.
Miercuri, 18 Octombrie 2017 | Tehnologie

Sondaj Dacia în Marea Britanie: două treimi dintre britanici nu cunosc semnificația tuturor indicatorilor din bordul mașinilor

Conform unui sondaj realizat de Dacia, două treimi dintre britanici nu cunosc semnificația tuturor indicatorilor din bordul mașinii. 84% consideră că noile gadgeturi sunt prea complicate, iar peste o treime folosesc mai puțin de jumătate dintre funcțiile telefoanelor inteligente.
Miercuri, 20 Septembrie 2017 | Industrie

Fost șef BMW M: “BMW și Mercedes aruncă banii pe tehnologii inutile”

BMW și Mercedes au devenit “obsedate” de tehnologie și investesc prea mult timp și bani pe lucruri care nu aduc prea multă valoare pentru clienți. Afirmația îi aparține lui Albert Biermann, director Hyundai și fost șef al diviziei M de la BMW.
Vineri, 21 Octombrie 2016 | Tehnologie

Cum să nu prinzi niciodată roşu la semafor: Ford îţi spune cu ce viteză să mergi pentru a avea tot timpul verde

Ford testează o tehnologie prin care şoferul este informat cu ce viteză să meargă pentru a prinde în permanenţă verde la semafor.

Tag-uri similare

Ford, tehnologii Ford, tehnologii, cum sa prinzi verde la semafor
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru