Tesla Model S facelift

Joi, 13 Ianuarie 2022 | Modele noi

Modificări minore pentru Tesla Model S, cu ocazia împlinirii a 10 ani de la debut

Tesla se pregătește să lanseze câteva modificări pentru Model S. Primele imagini cu noua mașină provin din Taiwan și dezvăluie câteva schimbări de natură estetică. Modelul va fi dezvăluit cu ocazia aniversării a zece ani de la prima lansare a lui Model S.
Duminica, 31 Ianuarie 2021 | Siguranta

Autoritățile din America vor investiga cât de sigur este noul volan instalat de Tesla pe Model S și Model X

Volanul introdus de Tesla odată cu faceliftul lui Model S și Model X ar urma să fie evaluat de NHTSA pentru a determinat dacă există riscuri în materie de siguranță.
Miercuri, 29 Mai 2019 | Modele noi

Tesla Model S va primi o actualizare în septembrie: sedanul va împrumuta interiorul lui Model 3 și va avea o autonomie mai mare

Tesla Model S va primi o actualizare începând din luna septembrie. Sedanul va împrumuta interiorul lui Model 3 și va avea o autonomie mai mare decât în prezent, potrivit unor informații neoficiale.
Miercuri, 13 Aprilie 2016 | Modele noi

Cea mai dorită mașină electrică din lume a primit un facelift: Tesla Model S este mai bine echipată și se încarcă mai repede

Tesla a prezentat primele informații și detalii ale noului Model S. Vârful de gamă a primit un facelift care modifică ușor aspectul estetic și îmbunătățește echiparea.

Tag-uri similare

Tesla, Tesla Model S, Tesla Model S facelift, noul Tesla Model S
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru