Toyota C-HR

Miercuri, 01 Martie 2017 | Siguranta

EuroNCAP face noi ”victime”: Fiat 500 și Ford Ka+ primesc doar trei stele. SUV-urile Audi Q5 și Toyota C-HR nu dezamăgesc

EuroNCAP a publicat ultimele sale rezultate. Au fost testate șase mașini, trei SUV-uri și trei mașini de clasă mică. Toyota C-HR a primit cel mai mare scor pentru protecția pasagerilor adulți.
Marti, 29 Noiembrie 2016 | Premii auto

Care va fi Maşina Anului 2017 în Europa? Alfa Romeo Giulia şi Mercedes-Benz Clasa E, favoriţii listei de 7 finalişti

Organizatorii concursului Maşina Anului 2017 au anunţat cei 7 finalişti din cadrul competiţiei. Principalii favoriţi sunt Alfa Romeo Giulia şi Mercedes-Benz Clasa E, însă pe listă este şi Toyota C-HR.
Joi, 10 Noiembrie 2016 | Industrie

Globalizare la un alt nivel: producţia lui Toyota C-HR a început în Turcia şi va fi exportată din Statele Unite până în Africa de Sud

Toyota a anunţat startul producţiei SUV-ului compact C-HR în Turcia, care urmează să fie exportat inclusiv în Statele Unite, Taiwan şi Africa de Sud.
Marti, 18 Octombrie 2016 | Autoipoteze

După Honda Accord, un alt sedan japonez ar putea fi pensionat definitiv: Toyota Avensis

Toyota se gândește să nu mai dea naștere unui înlocuitor pentru actualul Avensis. Piața sedanurilor medii scade vertiginos, iar japonezii își doresc mai mult un crossover.
Marti, 28 Iunie 2016 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul lui Toyota C-HR, cel mai mic SUV al mărcii: consolă centrală asimetrică şi linii mininaliste de design

Interiorul lui Toyota C-HR a fost prezentat în premieră şi include consolă centrală asimetrică şi linii de design minimaliste, care vor fi preluate şi de viitoarele modele ale constructorului japonez.
Miercuri, 04 Mai 2016 | Modele noi

De la curse direct pe stradă: Toyota C-HR ar putea avea o versiune de performanţă de 178 CP

SUV-ul compact Toyota C-HR ar putea primi o versiune de performanţă echipată cu un motor de 178 CP similar cu cel care va fi utilizat în cursa de 24 de ore de la Nurburgring din luna iunie.
Marti, 01 Martie 2016 | GENEVA 2016

UPDATE FOTO, INFO: Toyota CH-R este noul SUV de segment compact al mărcii japoneze

Foarte popularul segmentul al SUV-urilor compacte va avea din această primăvară un membru semnat Toyota. Noul C-HR este o mașină agresivă cu look de concept care va putea fi cumpărată așa cum o vedeți din showroom-uri.
Marti, 01 Martie 2016 | GENEVA 2016

GENEVA 2016 LIVE: Toyota C-HR impresionează prin designul nonconformist

Toyota CH-R debutează în segmentul crosoverelor subcompacte cu un design agresiv în stilul pionierat de Nissan Juke.
Luni, 22 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Toyota își anunță intrarea în segmentul SUV-urilor mici printr-un teaser care anunță versiunea de serie a conceptului C-HR

Toyota va dezvălui la începutul lunii martie versiunea de serie a conceptului C-HR, un crossover care va lupta cu Nissan Juke. Alături de C-HR vor fi prezentate şi noul Hilux, dar şi utilitara Proace Verso.
Marti, 20 Octombrie 2015 | Modele noi

Se pregătește un nou atac la Nissan Juke. Toyota a anunțat data de lansare a celui mai mic SUV al său

După ce a aprins imaginația fanilor cu un concept futurist, prezentat și la Paris în 2014 și la Frankfurt anul acesta, Toyota recunoaște oficial că va lansa un SUV mic, rival al lui Nissan Juke.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Toyota C-HR Concept anticipează viitorul rival hibrid al lui Nissan Juke

Toyota a adus la Frankfurt o variantă actualizată a conceptului C-HR, care este echipată cu un sistem de propulsie hibrid. Japonezii vor lansa un model de serie în 2016.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Toyota C-HR Concept anticipează un SUV mai mic decât RAV4

Toyota aduce la Salonul Auto de la Paris un concept numit C-HR. Acesta este un SUV mai mic decât RAV4, care are un sistem de propulsie hibrid şi o caroserie cu trei uşi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 01 Octombrie 2014 | Feature

TOP 10: Concepte prezentate la Salonul Auto de la Paris 2014

Salonul Auto de la Paris va atrage o serie largă de concepte auto. Acestea anunţă viitoare modele de serie sau linia de design pe care constructorii auto o va aborda în viitor.

Tag-uri similare

Toyota, modele noi Toyota, Salonul Auto Paris, Paris, noutati Toyota, Salon Auto Paris, Paris 2014, Toyota C-HR, poze Toyota, Salonul Auto de la Paris 2014
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru