Vasselon

Marti, 24 August 2010 | Formula 1

Toyota susţine că ar fi avut un monopost competitiv în 2010

Fostul director tehnic al Toyota Motorsport este convins că japonezii ar fi avut parte de un sezon competitiv în 2010 dacă nu s-ar fi retras din competiţie.
Marti, 03 Noiembrie 2009 | Formula 1

Toyota: "2009 a fost cel mai bun sezon din istorie"

Toyota considera ca sezonul 2009 a fost cel mai bun din istoria echipei, in ciuda faptului ca nu si-a indeplinit obiectivul de a obtine prima victorie.
Marti, 25 August 2009 | F1 Short

Toyota: "Calificarile, motivul decaderii echipei"

Toyota sustine ca prestatiile foarte slabe din calificari impedica echipei Toyota sa obtina rezultate bune in acest sezon, japonezii considerand ca in timpul cursei au o viteza foarte buna.
Marti, 16 Iunie 2009 | F1 Short

Toyota, multumiti de prestatiile din acest an

Pascal Vasselon sustine ca este satisfacut de progresele realizate de Toyota Racing in acest an comparativ cu sezonul precedent.
Marti, 19 Mai 2009 | F1 Short

Toyota explica absenta update-urilor majore la Monte Carlo

Pascal Vasselon spune ca noul regulament tehnic pentru sezonul 2009 a impus echipelor limitarea update-urilor aerodinamice prevazute pentru Marele Premiu al statului Monaco comparativ cu anii precedenti.
Marti, 24 Martie 2009 | F1 Short

Vasselon, increzator in performantele noului Toyota TF109

Pascal Vasselon este multumit de rezultatele obtinute in teste de noul monopost Toyota TF109, insa considera ca Marele Premiu al Australiei nu va reprezenta un etalon de performanta pentru noul sezon.
Miercuri, 04 Februarie 2009 | Formula 1

Toyota: "Bahrain ofera cele mai bune conditii pentru teste"

Pascal Vasselon considera ca decizia echipei Toyota de a testa saptamana viitoare pe circuitul din Bahrain este justificata de conditiile meteo mult mai fabvorabile decat cele din Europa.
Joi, 15 Ianuarie 2009 | Formula 1

Toyota: "KERS nu va aduce performante majore"

Pascal Vasselon sustine ca Toyota nu va introduce sistemul KERS la primele curse din 2009 pentru ca tehnologia nu va aduce avantaje majore.
Joi, 15 Ianuarie 2009 | Formula 1

Noul monopost Toyota TF109 in detaliu

Toyota a construit noul monopost TF109 pentru a imbunatati depasirile, pentru a limita cresterea vitezei de top si pentru ca aspectul masinilor sa fie mai curat.

Tag-uri similare

Toyota, Williams, Hamilton, lansare, Bahrain, test, KERS, Glock, monopost, Michael
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru