Volkswagen concept

Vineri, 21 Aprilie 2017 | Masini electrice si hibride

Volkswagen face o promisiune îndrăzneață: „Vom oferi mașini electrice la prețul mașinilor noastre convenționale”

Un oficial Volkswagen a declarat în cadrul Salonului Auto de la Shanghai că brandul german are în plan comercializarea viitoarelor sale modele electrice la prețul celor convenționale.
Marti, 18 Aprilie 2017 | Concepte

Volkswagen continuă seria conceptelor electrice din gama ID: noul Crozz este un SUV electric cu autonomie de 500 de kilometri

Volkswagen a dezvăluit la Salonul Auto de la Shanghai conceptul ID Crozz, al treilea din viitoarea sa gamă de modele electrice.
Miercuri, 21 Decembrie 2016 | Concepte

Cum ar arăta mașinile Volkswagen dacă ar fi desenate de studenții mărcii: Varok Concept este un pick-up care se transformă în break

Doi studenți aflați la specializare în cadrul Volkswagen și-au imaginat cum ar arăta un pick-up care se poate transforma rapid și în break. Așa a luat naștere conceptul Volkswagen Varok.
Miercuri, 30 Noiembrie 2011 | Concepte

Volkswagen Cross Coupe - conceptul unui viitor SUV coupe VW

Volkswagen a publicat astăzi primele imagini şi informaţii oficiale ale noului Cross Coupe, un concept abia dezvăluit la Salonul de la Tokyo. Conceptul anticipează un viitor SUV coupe al nemţilor.
Marti, 13 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Volkswagen Buggy Up!, surpriza germanilor pentru Frankfurt

Volkswagen a dezvăluit astăzi la salonul german şi prima variantă derivată din actualul Up!. Numele său este Buggy Up! şi, după cum probabil aţi intuit, este un concept.
Luni, 21 Martie 2011 | Autoipoteze

Volkswagen XL1 ar putea fi vândut sub brandul Bugatti

Costul de producţie prea mare ar putea face ca versiunea de serie a conceptului ultra-economic Volkswagen XL1 să fie vândută sub brandul Bugatti.

Tag-uri similare

Bugatti, Bugatti Veyron, Volkswagen XL1, Volkswagen concept, Bugatti XL1
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru