Volkswagen Polo facelift

Marti, 08 Iunie | Intern

Prețuri Volkswagen Polo facelift în România: start de la 16.000 de euro

Noul Volkswagen Polo facelift poate fi comandat în România. Modelul german este disponibil în trei niveluri de echipare și pornește de la 16.247 de euro.
Luni, 10 Mai | Modele noi

Prima schiță de design cu viitorul Volkswagen Polo GTI facelift. Debutează la finalul lunii iunie

Constructorul german de automobile a publicat prima imagine cu viitorul Polo GTI facelift. Debutul oficial este programat pentru finalul lunii iunie.
Joi, 22 Aprilie | Modele noi

Noul Volkswagen Polo facelift: faruri matrix LED, ecran de 9.2 inch și rulare semi-autonomă de nivel 2

Constructorul din Wolfsburg a publicat primele imagini și informații despre Polo facelift. Modelul german propune câteva îmbunătățiri estetice, iar farurile LED și instrumentarul de bord digital sunt incluse pe lista cu dotări standard.
Luni, 19 Aprilie | Modele noi

Prima imagine a noului Volkswagen Polo facelift anunță o digitalizare extinsă

Volkswagen Polo se pregătește de un binemeritat facelift, anunțat pentru data de 22 aprilie. Modelul german trădează o parte din modificările estetice cu un teaser oficial.
Miercuri, 04 Februarie 2015 | General

Meci inedit astăzi în Autovot: Nissan X-Trail se luptă cu VW Polo facelift

Duelul de astăzi din Autovot are loc între două perechi de modele cât se poate de diferite. Fie că vorbim despre Volkswagen Polo şi Nissan X-Trail la capitolul maşini accesibile sau de Porsche Cayenne şi Jeep Cherokee, lupta de popularitate la fiecare clasă nu are cum să nu fie interesantă.
Vineri, 14 Noiembrie 2014 | Modele noi

Volkswagen Polo primeşte o versiune 1.0 TSI BlueMotion: 95 CP şi 4.1 litri la sută

Volkswagen a introdus o versiune 1.0 TSI BlueMotion în gama Polo facelift. Aceasta este cu 0.2 litri la sută mai eficientă decât modelul pe care este bazat şi nemţii promit performanţe dinamice neschimbate faţă de versiunea standard 1.0 TSI de 95 CP.
Joi, 03 Aprilie 2014 | Intern

Preţuri Volkswagen Polo facelift: start de la 11.450 euro

Volkswagen Polo facelift este disponibil pentru comandă pe piaţa din România. Versiunea 1.0 MPi Trendline 60 CP cu trei uşi pleacă de la 11.447 euro cu TVA inclus.
Marti, 28 Ianuarie 2014 | Modele noi

Volkswagen Polo facelift: schimbări subtile pentru subcompacta germană

Volkswagen a prezentat astăzi primele imagini oficiale ale lui Polo facelift. Modelul de clasă mică a primit o restilizare discretă şi o gamă de motorizări actualizată, unele unităţi fiind cu până la 21% mai eficiente.
Luni, 01 Iulie 2013 | Modele noi

Volkswagen Polo facelift va primi motorul de un litru de pe Up!

Volkswagen va lărgi gama de motorizări a actualului Polo odată cu faceliftul de jumătatea carierei. Noutatea o va reprezenta propulsorul TSI cu trei cilindri şi capacitate de un litru.

Tag-uri similare

Volkswagen, Volkswagen Polo, Volkswagen Polo facelift, Volkswagen 1.0 TSI, VW trei cilindri
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru