Teaser audio cu viitoarea generație Ford Mustang. Va avea motor V8

de Tiberiu Safta
Marti, 30.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a publicat un teaser audio cu motorul V8 al viitoarei generații Ford Mustang. Noua generație va fi dezvăluită publicului larg la mijlocul lui septembrie.

Ford se pregătește de cea mai mare lansare a anului. Noua generație Ford Mustang va fi dezvăluită în 14 septembrie și va fi o mașină specială. Asta pentru că viitoarea generație va fi prima care va primi motoare electrificate, dar și ultima care va primi motoare cu ardere internă.

Începând din 2027, Ford Mustang va deveni complet electric. Până atunci, ovalul albastru a publicat un teaser audio oficial cu sunetul motorului V8 al viitoarei generații. Așa cum era de așteptat, faimosul propulsor are un sunet agresiv și sportiv.

Noul Mustang va primi și motorul Ecoboost de 2.3 litri cu 4 cilindri. De asemenea, viitoarea generație va păstra și cutia de viteze manuală cu 6 trepte. Din informațiile existente, Ford ar urma să ofere și o versiune hibridă, cu un motor electric pe puntea față. Dacă informațiile se adeveresc, atunci Mustang va primi, pentru prima dată, tracțiune integrală.

Viitoarea generație Ford Mustang va fi dezvăluită în 14 septembrie.

via Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru