Teaser cu un nou model Ferrari. Mașina, descrisă ca fiind „ceva special”

de Tiberiu Safta
Vineri, 10.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a publicat un clip teaser cu un viitor model de serie, descris ca fiind „ceva special”. Potrivit zvonurilor, ar putea fi vorba despre noua variantă decapotabilă a lui Roma. Prezentarea va avea loc în 16 martie.

Constructorul italian tocmai a publicat un clip teaser nou cu un viitor model de serie pe pagina oficială de Instagram. Noul clip nu relevă decât volanul viitorului model, care este confecționat cu elemente din fibră de carbon și îmbrăcat în piele.

Deocamdată, Ferrari nu a dezvăluit nicio altă informație despre viitorul model, iar clipul nu oferă niciun alt indiciu vizual sau auditiv despre acesta. Modelul este descris doar ca fiind „ceva special”.

În schimb, potrivit zvonurilor din presă, am putea avea de a face cu lansarea noii variante decapotabile a lui Ferrari Roma. Acest model este programat să apară în acest an și ar urma să primească același motor cu varianta coupe. Vorbim aici de un motor V8 twin-turbo ce dezvoltă 620 de cai putere.

Noul model Ferrari va fi lansat oficial în 16 martie.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Ferrari (@ferrari)

via Ferrari, Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru