TEASER: Ferrari va prezenta un nou supercar în 24 iunie

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 16.06.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul italian de automobile va prezenta un nou supercar în 24 iunie. Deși nu a precizat exact ce model, zvonurile vorbesc despre un Ferrari echipat cu motor V6 hibrid.

În toamna anului 2018, Ferrari a anunțat că intenționează să lanseze un model nou, echipat cu motor V6 hibrid. De atunci, prototipurile au tot fost surprinse în teste, iar în 24 iunie vom face cunoștință cu noul supercar al mărcii italiene.

Ferrari a publicat un clip video scurt care anunță debutul unui model nou, dar nu menționează sistemul de propulsie hibrid. Cele mai multe voci susțin, însă, că despre acest model ar fi vorba.

Momentan nu are un nume, fiind identificat după denumirea F171. Dezvoltat ca un rival pentru McLaren Artura, noul Ferrari F171 ar urma să fie echipat cu un motor V6 dezvoltat "in-house" sau cu unitatea twin-turbo de 3.0 litri a lui Maserati MC20.

Oricum ar fi, agregatul termic va fi acompaniat de un motor electric. Acumulatorul va fi preluat de la SF90 Stradale și va oferi o autonomie limitată în modul 100% electric.

În ceea ce privește designul exterior, noul model ar împrumuta câteva elemente de la SF90. Dar, cel mai sigur vom afla în 24 iunie, atunci când noul model al italienilor va debuta oficial.

via Ferrrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru